Край на приказката: Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се развеждат

11 август 2019 | 12:00
10354
3
Getty Images/Инстаграм
3

Звездната приказка на певицата Майли Сайръс и актьора Лиъм Хемсуърт свърши. Бракът им не издържа и година.


“Лиъм и Майли са се договорили да се разделят. Развивайки се и променяйки се като партньори и индивиди, двамата са решили, че това е най-доброто, докато са фокусирани върху себе си и кариерата си. Те остават всеотдайни стопани на всичките си животни и ще продължат да ги гледат с много любов. Моля, уважавайте техния процес и лично пространство”, заяви говорителят на Сайръс пред списание People.


Припомняме ви, че любовните искри между Сайръс и Хемсуърт прехвърчат за първи път през 2009 г. на снимачната площадка на романа на Никълъс Спаркс „Последната песен”.

Двойката се сгоди през 2012 г. През 2015г годениците се разделиха. Любовта им обаче не хвана ръжда и през декември 2018-а двамата си казаха „Да“ в тесен семеен кръг. Докато бяха семейство, Лиъм Хемсуърт се кълнеше, че Майли е идеалната жена за него.

„Тя е невъобразимо весел човек и има чувство за хумор. Научи ме да не отстъпвам и да не приемам всичко насериозно. Весела, позитивна, забавна – тези качества не се срещат у всеки", сподели в интервю преди време Лиъм.


Въпреки многобройните раздели, певицата винаги е казвала, че обича Хемсуърт.

Коментари

3 Liliana mitkova di svizzera baria tallone di
  13 август 2019 | 10:00 отговор
 

Маили саорлс с Лиам са толкова красиви и двамата и семейството на маили са супер успех здраве и касмет ви пожелавам

 
2
  11 август 2019 | 19:43 отговор
 

 
1
  11 август 2019 | 14:42 отговор
 

"Развивайки се и променяйки се..." Кога пък успяха толкова да се развият и променят за по-малко от година?! Това се случва в дългогодишни бракове...Луда работа!

 

Добави Коментар

Най-четени