Най-успелият член на бой групата Take That – Роби Улиямс се ожени за дългогодишната си приятелка Айда Фийлд на церемония в Лос Анджелис.

Роби споделя, че настоящата му съпруга е човекът, който му е помогнал да се пребори с демоните си и го е научил да обича отново.

Двамата се венчаха на задушевна церемония в къщата на изпълнителя в Бевърли Хилс.

Роби държеше до последно мястото на събитието в тайна и дори и най-близките му приятели научиха локацията му в последния момент.

Айда е учила политология в университета, но материята й доскучала и тя прекратила образованието си, за да стане комик в Холивуд. Тя дори взима уроци по актьорско майсторство и има няколко малки телевизионни роли – в Studio 60 On The Sunset Strip и Days Of Our Lives.

Айда и Роби се запознават през 2006 г. чрез общи приятели и оттогава са неразделни. Тя участва и във видеото към песента на любимия си - Bodies.

Фийлд помогнала на бъдещия си съпруг да се справи с пристрастеността си към наркотиците и алкохола.

Въпреки че Роби я нарича любовта на живота си, певецът все пак е помислил за състоянието си от 80 милиона лири и е подписал предбрачен договор с Айда. Той й гарантира 2 милиона долара за всяка година от брака й с певеца, но също така пресича всички нейни останали претенции.

Двойката ще бъде на двуседмичен меден месец, преди Роби да се върне в родната си Великобритания, където ще промотира последния си сингъл заедно с Гари Барлоу, наречен Shame.

За изненада на мнозина момчетата от Take That не бяха поканени на церемонията.