Автор
Весела Георгиева

Кралски експерт: Бъкингам ще си отдъхне, ако Хари и Меган си останат в САЩ

Според Ингрид Сюард, всички членове на кралското семейство ще се чувстват по-спокойни, ако принц Хари и съпругата му решат да останат в САЩ, вместо да се върнат във Великобритания за честването на юбилея на кралицата и за възпоменателната церемония за принц Филип.

View post on Instagram
 

Кралският експерт Сюард твърди за Fabulous, че семейството ще бъде облекчено, ако скандалните им роднини не присъстват на мероприятието по оказване почит към паметта на Филип, тъй като тя вярва, че това може да се превърне в „шоуто на Хари и Меган“.

Въпреки притесненията на принц Хари и Меган Маркъл за тяхната сигурност в Обединеното кралство обаче, мнозина смятат, че те ще бъдат благосклонни и ще запознаят своето второ дете с известната му прабаба. И ако това не стане за възпоменателната церемония за принц Филип, то има вероятност да се случи за платинения юбилей на съпругата му.

View post on Instagram
 

Британската кралица Елизабет Втора ще отпразнува 70 години на престола през първата седмица на юни, съобщава сп. "Variety". Тя се качва на трона на 6 февруари 1952 г. И се превръща в най-дълго управлявалият британски монарх.

View post on Instagram
 

Платиненият ѝ юбилей ще бъде отпразнуван грандиозно - с парад, концерт и състезание по печене.

View post on Instagram
 

Роклята и одеждите, носени от кралицата по време на коронацията ѝ през 1953 г., ще бъдат изложени в дома ѝ в замъка Уиндзор западно от Лондон след основните събития, пише БГНЕС.

Любопитна подробност е, че първият рожден ден на дъщерята на Меган и Хари се пада точно през уикенда, в който всички ще отбележат платинения юбилей на кралицата през юни.