Кралски експерт: Бъкингам ще си отдъхне, ако Хари и Меган си останат в САЩ

21 януари 2022 | 16:23
2467
0
Инстаграм, Getty images
0

Според Ингрид Сюард, всички членове на кралското семейство ще се чувстват по-спокойни, ако принц Хари и съпругата му решат да останат в САЩ, вместо да се върнат във Великобритания за честването на юбилея на кралицата и за възпоменателната церемония за принц Филип.

Кралският експерт Сюард твърди за Fabulous, че семейството ще бъде облекчено, ако скандалните им роднини не присъстват на мероприятието по оказване почит към паметта на Филип, тъй като тя вярва, че това може да се превърне в „шоуто на Хари и Меган“.

Въпреки притесненията на принц Хари и Меган Маркъл за тяхната сигурност в Обединеното кралство обаче, мнозина смятат, че те ще бъдат благосклонни и ще запознаят своето второ дете с известната му прабаба. И ако това не стане за възпоменателната церемония за принц Филип, то има вероятност да се случи за платинения юбилей на съпругата му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@harry_meghan_daily)

Британската кралица Елизабет Втора ще отпразнува 70 години на престола през първата седмица на юни, съобщава сп. "Variety". Тя се качва на трона на 6 февруари 1952 г. И се превръща в най-дълго управлявалият британски монарх.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@harry_meghan_daily)

Платиненият ѝ юбилей ще бъде отпразнуван грандиозно - с парад, концерт и състезание по печене.

 

Роклята и одеждите, носени от кралицата по време на коронацията ѝ през 1953 г., ще бъдат изложени в дома ѝ в замъка Уиндзор западно от Лондон след основните събития, пише БГНЕС.

Любопитна подробност е, че първият рожден ден на дъщерята на Меган и Хари се пада точно през уикенда, в който всички ще отбележат платинения юбилей на кралицата през юни.

Коментари

Добави Коментар

Най-четени