Автор
Woman.bg

Кралският меден месец: Хари води Меган там, където е почивал с бившата

Остава месец до сватбата на годината.

Да, говорим за бракосъчетанието на принц Хари и Меган Маркъл, което ще се състои на 19 май пред 600 гости в параклиса Сейнт Джордж в Уиндзорския замък.

А за къде ще отпътуват влюбените, след като се врекат във вечна вярност? Според британските медии меденият месец на Хари и Меган ще е в Намибия и по-конкретно в луксозния резорт Hoanib Valley Camp. Като само един поглед на снимките от Instagram страницата на вилното селище красноречиво доказва, че това наистина е място, достойно за кралски особи, пише таблоидът "Сън".

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Вариантът сватбеното пътешествие да е в Африка звучи напълно логичен, тъй като това е дестинация със сантиментална значимост за Меган и Хари. Припомняме ви, че двамата заминаха на романтична ваканция в Ботсвана в началото на връзката си.

Освен това Намибия е любимо място на принца. Той е бил в африканската държава три пъти, като едно от посещенията му там е почивка с вече бившата му приятелка Челси, разкрива "Сън". Признаваме си, че лично според нас да избереш за меден месец дестинация, на която си бил на романтична ваканция с бившата си, ни се струва леко странно. А на вас?

Интересна подробност е, че Челси, както и друга бивша на Хари – Кресида Бонас, са поканени на сватбата.

И след като заговорихме за поканените на сватбата - в медийното пространство се появиха слухове, че Доналд Тръмп, семейство Обама и Тереза Мей няма да получат покана за сватбата на принц Хари и Меган.

Друг любопитен факт е, че бащата на Меган Маркъл, Томас, все още не е виждал принц Хари на живо, но е дал благословията си за сватбата. Очаква се той да е сред гостите, заедно с майката на булката – Дория. Сестрата на Меган обаче не е поканена на големия ден.