Петък винаги е празник, особено когато си тръгнеш от офиса, за да изпиеш чаша вино сред хубави хора. Ако приятната обстановка е комбинирана с научаването на нещо ново и полезно, удоволствието се увеличава многократно. Точно така постъпихме и ние от екипа на Woman.bg на 5-ти април. Вечерта бе посветена на събитие, чийто фокус беше върху красивата и практична страна на живота – Huawei P30 и Huawei P30 Pro.

Представянето на новите телефони се състоя в столичен клуб сред най-верните фенове на безспорния фаворит на пазара. Докато отпивахме вино, научихме за някои от невероятните предимства на апаратите. И този път Huawei са вдигнали летвата високо, особено в сферата на заснемането. Този факт бе потвърден от фотографа Димитър Караниколов и уеб режисьора Крис Захариев, които споделиха част от снимките, които са направили с най-новото попълнение в семейството на Huawei. Безспорно кадрите, запечатани от четворната Leica камера, могат да спрат дъха ви. Телефонът може да бъде похвален и заради още по-усъвършенствания си нощен режим. Неслучайно компанията определя P30 и P30 Pro като най-добрия лайфстайл инструмент за професионално себеизразяване. Перфектното средство за всеки инфлуенсър.



В края на събитието на сцената заблестя и усмихнатата Михаела Филева, която е сред известните запалени привърженици на Huawei. Преди да изпълни някои от хитовете си, певицата сподели, че P30 e любимият ѝ модел.

И така, вечерта на Woman.bg продължи с много усмивки и вдъхновение.

Четете още: Бербатов ще бъде кавалер на грациите ни на Световната купа в София