Краят на една епоха: Лили Иванова се оттегля от сцената?

27 септември 2022 | 16:31
18631
12
снимки: Instagram, Bulphoto
12

Явно 2022-ра ще запомним в историята като година с много изненадващи събития. Днес научихме поредното, а именно, че легендата на българската музика - Лили Иванова, слиза от сцената. 

Информацията не е потвърдена лично от нея, а се позовава на нейни близки, пише "България днес". В момента примата на естрадата продължава националното си турне, а последният концерт ще бъде на 4-ти декември. Той не е обявен като прощален, но според хора от обкръжението на Лили Иванова, краят на кариерата ѝ е съвсем близо. Тя от много време споделяла, че скоро ще бъде време да слезе от сцената, а според информацията, която бе разпространена днес, най-вероятно това ще се случи в края на годината.

Една от причините, а може би и основна такава е, че годините вече си казват думата и певицата се чувствала все по-изморена, а болките от любимите ѝ високи токчета стават все по-непоносими. За щастие на публиката обаче, Лили Иванова не обмисля да прекрати музикалната си дейност изцяло, единствено да преустанови сценичните си изяви и да продължи със студийни записи.

 

"Лили още е машина за хитове - просто сега тази машина ще работи на по-ниски обороти, тъй като е станала изключително избирателна", обобщават близки до певицата.

Четете още: Не кралица, а светица: Великобритания ще канонизира Елизабет II?


Още по темата

Коментари

2 Цвети фотева
  28 септември 2022 | 16:51 отговор
 

Стига злоба гледайте във вашата паница.

 
1 Хаха
  27 септември 2022 | 17:13 отговор
 

Най после тази горделива и студена жена разбра че мястото и вече не е на сцената а и кой от младите ще слуша песните виш Емил Димитров е нещо друго това е певец

 
 
ВН
27 септември 2022 | 19:42

Много тъжно, че има хора като вас, които нямат представа изобщо от творчеството на Лили Иванова, а още по-малко от нейните успехи от концертните и изяви, където тя слага всички други свои колеги, взети заедно в малкия си джоб, както по количество на продажбите на билети, така и по цена на билетите - недостижима е. Залите и са пълни с млади хора, бих казал препълнени. Концертите и минават на най-високо професионално ниво. Тази новина е измислена от медиите, Лили Иванова няма да слезе от сцената докато е жива, така, че не бързайте да се радвате.

Добави Коментар

Най-четени