Автор
Woman.bg

Кредитни карти First Lady – управлявайте парите си със стил

Знаете ли как възниква идеята за първата кредитна карта?

Бихте ли предположили, че идеята за нея се ражда преди 70 години, през 1949 г., по време на бизнес вечеря? Това се случва в нюйоркския ресторант Majors Cabin Grill, където Франк МакНамара установява, че е забравил портфейла си и гарантира плащането с подпис върху салфетка. Така е осъществено първото безналично плащане в света, а година по-късно се появява и първата кредитна карта с логото на Diners Club International.

Днес същото име - Diners Club®, помага на милиони хора по света да осъществяват мечтите си и своите бизнес планове.

България е една от страните, в които американската компания Diners Club International упражнява своята дейност и всеки желаещ може да заяви подходящата за себе си кредитна карта Diners Club®.
За да бъде още по-добра тази новина, от Diners Club Bulgaria са създали няколко продукта, изцяло насочени към нуждите на съвременната жена, защото в днешния динамичен свят всяка дама, независимо от социалния и семейния си статус, има нужда от продукт, който да ѝ дава възможност за безпроблемно пазаруване, сигурност и възможност да управлява парите си със стил.

И докато шопингът винаги е бил пресечна точка за дамите, в последните години друга важна движеща сила е и липсата на време. Точно в този момент на помощ идват кредитните карти First Lady Pink и First Lady Red на Diners Club Bulgaria – защото какво по-добро средство в борбата с дефицита на свободно време от карта, даваща възможност за пазаруване лесно и бързо в интернет, без допълнителни разходи/такси и с отстъпки до 30 % в над 400 търговски обекта в цялата страна.

Пазаруването без такси при търговци в страната и чужбина е предимство, което обаче придобива още по-висока стойност, когато тези покупки носят и допълнителен бонус, а именно участие в cashback програмата на Diners Club Bulgaria, което е напълно безплатно и автоматично.

От Diners Club Bulgaria са помислили и за взискателните, заети дами, като са добавили безплатни Concierge услуги – личен асистент, който е на разположение на клиентите 24 часа, 7 дни в седмицата, за да изпълни всички техни изисквания и поръчки.

Консиержът (concierge) ще ви отмени в избора и покупката на подарък за любим човек и приятелка, ще организира вашето бизнес пътуване или мечтана почивка, ще се погрижи за вечерна резервация в любим ресторант, или просто ще осигури билети за развлекателна кино вечер.

И ако всички тези привилегии ви се струват малко, ще добавим, че дамите, притежаващи кредитни карти First Lady Pink и First Lady Red, издавани единствено от Diners Club Bulgaria, имат предимството да се възползват от услугата Mastercard Fast Track на летище София – Терминал 2. Благодарение на нея те преминават още по-бързо и удобно през първа проверка на лични документи и приоритетна лента за проверка на багаж. А след това всяка дама може да се наслади на оставащото ѝ време до полета - с освежаваща напитка в ръка, благодарение на програмата за посещение и консумация на летищни салони по целия свят.

За да е сигурно Вашето лично или бизнес пътуване, всяка дамска карта разполага със застраховка „Пътуване в чужбина“ с покритие до USD 35 000 и допълнителна застраховка „Рак на гърдата“.

Бонус програмите и привилегиите за „клуба на Първите дами“ не се изчерпват до тук. Всяка година Diners Club Bulgaria организира редица специални „клубни“ партита за своите картодържатели. В зависимост от формата на събитието, дамите, притежаващи Diners карта, имат възможност да се възползват от редица привилегии и комплименти, сред които: presale вечери с ексклузивни отстъпки, кино Ladies Night и др. А за всички дами, интересуващи се от мода и последните тенденции, се организират представяния на последните колекции на световни брандове.

Снимки от светските събития можете да разгледате в Instagram и Facebook – каналите на Diners Club Bulgaria.

(в материала има продуктово позициониране)