Автор
Woman.bg

Криско и Нора Недкова остават на морето до септември

Лятото вече е в разгара си и родните звезди атакуват морския бряг. Традиционно най-голяма концентрация на випове има в Слънчев бряг, където луксозните плажове са като магнит за купонджиите. Така че, ако искате да си пиете кафето с Криско в топлите следобеди на лято 2018, палете колата към Слънчев бряг. Той явно смята да прекара сезона именно там.

Само преди няколко дни екипът ни лично го забеляза в култовия Bedroom beach в компанията на най-добрия български състезател по кикбокс Стоян Копривленски. Няма да се изненадаме, ако звездата скоро се запали по-атрактивния спорт, който напоследък привлича все повече фенове.

Криско и компания бяха звездите на вечерта, а с бохемското си поведение буквално за секунди приковаха вниманието на нежната половина от гостите на клуба. Изпълнителят и приятелите му пък се оказаха фенове на традицията да посрещат изгрева на 1 юли и бяха сред стотиците, останали до ранни зори за легендарния Джулай морнинг. Зад пулта на на клуба преди зазоряване застанаха две от емблематичните DJ имена- Dimo BG и C-Fusion. Криско обаче няма да е пас и също смята да се качи на сцената на Bedroom на 1 август - дата, която заклетите купонджий помнят още от времето на лудите "Самсара" партита в Какао.

И все пак - ако сте фенове на морския парти живот това лято - има няколко изпълнителя, които не бива да пропускате. На 11 юли запалете колата до Bedroom на морето за да видите палавата Тита на живо, а пък още утре, на 4 юли бургаският рапър FO се е зарекъл да препълни клуба, за едно запомнящо се R&B парти на самия морски бряг. Ако ви е залипсвал хумора на 100 Кила и неговото шоу - не го пропускайте на 18 юли. Специални гости на Bedroom beach, по традиция са най-популярните знаменитости и красавици, които не спират да вълнуват родните таблоиди. Нора Недкова е една от тях, а тя самата не крие, че ще прекара цялото лято в Слънчев бряг далеч от мрачното софийско време и дъждове.

Нора май е свободна този сезон, защото напоследък все по-рядко се появява с кавалер под ръка. А е токлова, толкова секси... Греховно самотна, но пък все така темпераментна - ако се разходите за един уикенд до Слънчев гряг, шансът да я срещнете е на ваша страна.

Снимки: Иван Ерменков