На 3 октомври (неделя) от 18 часа мощен 5 часов концерт ще разтърси двора на УНСС (паркинга в ляво от централния вход) в Студентски град.

Университетът за национално и световно стопанство става на 90 години. Участие в мащабното събитие ще вземат легендарната група “Щурците”, поп певците Дичо и Надя Казакова, популярния DJ Балтазар, фолкдивата ДесиСлава, звездата на “Пайнер” Борис Дали и топизпълнителите на “Ара Мюзик” Емануела и Крум.

Емануела

Входът за концерта свободен.

Събитието се организира по случай 90-годишнината от създаването на УНСС, а организатор е Студентският съвет при висшето училище.

Водеща на мащабното събитие ще бъде топмодела Гери Дончева, възпитаничка на УНСС. Интересна подробност е, че по време на концерта водещата ще зарадва публиката, появявайки се в общо 7 официални тоалета на модна къща “Романтика” с дизайнер София Борисова. Любопитна информация за красавицата е, че в момента участва в снимките на новите епизоди на хитовия сериал “Стъклен дом”.

Гери Дончева

Гости на празника ще бъдат и представители на политическия и стопански елит на страната, повечето от които - бивши възпитаници на университета. Предвидени са и много изненади за зрители и участници.

Медийни партньори на събитието са Sportal.bg, HotNews.bg, Woman.bg, Men.bg, DarikFinance.bg, радио “Романтика” и EBF Business TV.

Грандиозния концерт се реализира с подкрепата на УНСС, банка ДСК ЕАД, Мегалан нетуърк, Национално представителство на студентските съвети в Република България (НПСС), хитовия клуб Night Flight, Ozone.bg, fitness & beauty centers Sport City, The Cotton club - Студентски град, модна къща Andrews Fashion Studio и ресторант Родопска къща - Студентски град.

Пълната информация за “Празничен концерт 90 години УНСС” може да откриете на официалния интернет сайт на събитието: www.concert.unwe-sc.org.

Дичо

Борис Дали