Лейди Даяна и синовете й: Болката от последния им разговор

24 юли 2017 | 15:20
36003
2
marieclaire.com, dailymail.co.uk
2

Минаха почти 20 години от смъртта на принцеса Даяна, но мъката от трагичната загуба на изящната кралска особа не намалява.

Покрай наближаването на датата от кончината на принцесата  (31.08.1997 г.) от кралското семейство решиха да почетат личността ѝ с непоказвани досега кадри.

Снимките, запечатали принцесата с двамата ѝ наследници, бяха пуснати в официалната туитър страница на двореца Кенсигтън. Британските медии разкриха и какво е казал принц Уилям на по-малкия си брат за снимките: "Вярваш или не, на първия кадър сме и аз, и ти, защото по това време ти вече бе в корема на майка ни".

Четете още: Историята на Даяна и Чарлз през очите на Камила

През уикенда не само кадрите видяха бял свят, но и стана ясно, че ще излезе нов биографичен филм за принцеса Даяна, представящ образа на Лейди Ди през очите на синовете ѝ.

Лената ще носи името "Даяна, нашата майка: нейният живот и наследство"  и в него Уилям и Хари ще разкрият интересни подробности от живота на Даяна, включително ще си припомнят последния си телефонен разговор с нея.

Оказва се, че той е бил изключително кратък, тъй като те бързали да се върнат към игрите и не искали да губят време по телефона с майка си, която по това време се намирала във Франция.

"С Хари много бързахме да кажем "чао". Със сигурност ако подозирахме какво щеше да се случи, нямаше да бъда толкова безразличен", казва Уилям във филма."Не подозирах, че това е бил последният път, когато разговарям с моята майка. Колко различно би протекъл този разговор, ако имах дори най-малка представа, че животът й ще бъде отнет онази вечер", споделя Хари. "Когато погледна назад, е невероятно тежко. Ще трябва да се боря с това до края на живота си", признава той.

Във филма става ясно и че принцовете не са виждали майка си в продължение на месец преди трагичната ѝ смърт. След развода на Лейди Ди и принц Чарлз момчетата са прекарвали време и с двамата, но все пак разривът в отношенията на родителите им в комбинация с благотворителната дейност на Даяна и любовта й с Доди ал-Файед затруднили срещите между синовете и майка им.

Още по темата

Коментари

2 йокин
  25 юли 2017 | 15:05 отговор
 

Убиха я,ся ревът.

 
1
  24 юли 2017 | 15:54 отговор
 

Това с последните разговори най - много тежи, за съжаление и аз бързах да обещая на баща си, че ще отида утре при него и ще му купя някои неща. За него утре нямаше... Вечерта късно ми се обадиха от болницата да ми съобщят, че вече нищо не му е необходимо. Тази моя липса на време ще ме убива бавно години напред...

 
 
Марго
26 юли 2017 | 01:22

Прегръщам те! Последния разговор и ден с близките ни на този свят никога не протичат както ние бихме искали за съжаление, защото никой не знае какво и кога ще се случи. Няма смисъл да се самообвиняваш, така се е случило, не можем, а и не трябва да контролираме всичко. В момента баща ти иска да си щастлива, намери време за това :)

Добави Коментар

Най-четени