Леле, колко е остарял Джоуи! Вижте видео от новия епизод на 'Приятели'

Само след броени дни стрийминг платформата HBO Max ще излъчи новия епизод на култовия сериал „Приятели“. В него ще видим отново добре познатите ни актьори на една сцена - 17 години по-късно.

View post on Instagram
 

Звездите на сериала дадоха ексклузивно интервю за списание „Пийлъл“, в което споделиха, че завръщането им на познатата снимачна площадка е изпълнено с носталгия.

„Имам чувството, че продължаваме там, където оставихме нещата“, каза актрисата Лиса Кудроу. „Свързани сме без значение какво се случва".

Актрисите Дженифър Анистън и Лиса Кудроу споделиха, че са си запазили сувенири от снимачната площадка. Кудроу например е задържала пръстените на Фийби, а Анистън е откраднала една от роклите на Моника и продължава я носи и днес. Само Кортни Кокс изглежда не е откраднала нищо... Но се закани да го направи сега.

На въпроса какво биха казали на по-младите си версии или какво биха променили, ако се върнат назад във времето, Дженифър Анистън отговори, че не би променила нищо. Лиса Кудроу пък би казала на по-младата си версия да не се притеснява: „Дори понякога да стане страшно, имаш тези пет човека до теб.“

Дженифър Анистън потвърди, че „химията“ между актьорите продължава да е все така силна дори след толкова много години: „Пазим си гърбовете... Ние сме семейство за цял живот."

Между другото феновете на Матю Пери се притесниха, че техният любимец не изглежда добре и завалва думите... Преди време Пери имаше сериозни проблеми, но те май останаха зад гърба му.

10-те сезона на „Приятели“ го превърнаха в най-гледания сериал по телевизията. Епизодите продължават да се гледат с огромен интерес и в началото на 2020 г. сериалът напусна платформата Netflix, за да премине към HBO Max.

Новият епизод, който ще излезе на 27 май, беше планиран за пролетта на миналата година, но пандемията от COVID-19 го забави с повече от 12 месеца. Сега почитателите на „Приятели“ ще имат възможност да се срещнат с поостарелите приятели отново и да си припомнят с тях най-забавните моменти от снимките на култовата ситуационна комедия.