Автор
Люблена Папазова

Луна изхвърлена позорно от къщата като Дебора

Буря се разрази в социалните мрежи, след като Луна бе изхвърлена позорно от Биг Брадър 4 дни преди финала на риалити предаването. Фолкпевицата бе обвинена във физическо насилие, което е забранено в къщата. Това й се случва за втори път, след като още в началото ритна Людмила Захажаева. Вчера следобед Динко счупи очилата на Луна, което доведе до нейната агресия. Биг Брадър порица ямболията за действията му и обясни, че ще удържи в десеторен размер стойността на очилата на Луна от неговия хонорар. Въпреки че Динко първоначално се притесни, че губи пари, бърза справка в интернет магазин показа, че очилата на забравената изпълнителка на „Бягайте, крачета” струват 6 лева, така че Динко ще олекне със смешна сума.


След като чу присъдата на Големия брат фолкаджийката напусна къщата, без да каже и дума на останалите съквартиранти. Те пък отбелязаха с бурна радост тръгването й и не дори не станаха от креслата, за да я изпратят. Зрители се разделиха на две заради решението – едните бурно одобряваха махането на твърде арогантната и ексцентрична Луна, други обвиниха Големият брат в двуличие. Те смятат, че трябва да бъде изгонен Динко, който започна скандала. „Това нагло същество, завършен егоист, на два пъти показа агресия близо до сбиване. Сега й беше третият откровен път. Сигурно по кръчмите се е учила на женски бой. На кон влезна, на собствена походка без никой да я изпрати излезна”, пише Калин Алексиев. "Луна игра шоу ! Браво !!! Сега ще ни е скучно след напускането и с тия дебили", коментира Илияна Василева.

И двете фолкаджийки този сезон в предаването си тръгнаха от къщата позорно преди края на шоуто. Дебора бе изхвърлена, след като си позволи да псува големия брат. Сега пък Луна си тръгна броени часове преди финала и така най-известния дом в България остава без представителки на лекия жанр.

Четете още: Албена Вулева: Майка ми ще изгони Луна заедно с коня й