Лъжа е! Меган не е унижавала персонала си

23 ноември 2021 | 15:18
1921
2
Снимки: Getty Images
2

Твърденията, че Меган Маркъл е унижавала и третирала песонала си зле, не са истина. Това заяви адвокатката на херцогинята на Съсекс Джени Афия в първия епизод на документалния филм за кралското семeйство „Принцовете и пресата“, който бе излъчен от Би Би Си вчера. „Тези твърдения просто са лъжа. С херцогинята не се работи трудно, не е вярно и че всички служители са напуснали заради нея“, обяви защитничката, която говори пред камера с позволението на съпругата на принц Хари.

Би Би Си бе подложена на остра критика днес от британското кралско семейство заради противоречивия документален филм от две части „Принцовете и пресата“. Телевизията бе обвинена, че дава гласност на преувеличени и неоснователни твърдения за двамата братя.

В първия епизод, които проследява отношенията между принцовете, се твърди, че източници от кралското семейство тайно изнасят информация на журналисти и че между отделните семейства от фамилията има съперничество. Пълният разрив между принц Хари и принц Уилям ще бъде показан в следващия епизод на филма.

Бъкингамският дворед, Дворецът Кенсингтън и Кларънс хаус излязоха с общо изявление, в което изразяват разочарованието си от решението на медията да излъчи непотвърдените факти около отношенията във фамилията.

Бъкингамският дворец дори заплаши да бойкотира всички бъдещи проекти с Би Би Си, особено с оглед на факта, че на членовете на фамилията не е било позволено да видят филма предварително.

Британските медии отбелязват, че се случва много рядко кралското семейство да реагира толкова oстро в един глас срещу медии. 

Още по темата

Коментари

2 АНУШКА
  24 ноември 2021 | 19:17 отговор
 

ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ЖИВЕЕ СПОРЕД РАЗБИРАНИЯТА СИ.ВОГАТСТВОТО НЕ ТЕ ПРАВИ ПО УМЕН.ТЕ СА ГО НАСЛЕДИЛИ А НЕ ИЗРАБОТИЛИ !

 
1 Иван
  23 ноември 2021 | 22:11 отговор
 

woman.bg се е превърнал в хумористичен сайт. Какво друго може да каже АДВОКАТКАТА на Меган Маркъл? Дефиницията за адвокат: "Адвокатът е човек, който срещу заплащане казва, че си невинен."

 

Добави Коментар

Най-четени