Автор
Woman.bg

Лятото идва с Лора Караджова & GoodSlav на 7 април в Club Mascara

Club Mascara подготвя поредната, страхотна парти седмица и ново, звездно гостуване на сцената на Diamond Black в четвъртък вечер. Ако не си бил част от него, значи е време да го направиш, ако пък не си пропускал събитие, то знаеш къде се забавляват феновете на hip-hop & r'n'b музиката в София.

На 7 април отново ще имаме повод за празнуване - Club Mascara ще посрещне R'N'B дивата Лора Караджова и рапърът GoodSlav, а нашите резиденти VKO & BIG D ще окажат мощен саунд съпорт през останалата част от нощта!

Предизвикателна и секси, изпълнителката на "Спуснати завеси", "Повече от всичко", "Bye, bye", Оставам тук" и куп още хитове, ще "подпали" сцената на Diamond Black на 7 април.

Въпреки, че имиджът на лошо момиче е оставен в миналото, след като стана майка, Лора Караджова ще покаже, че сценичните й изяви са все така парещи и винаги има с какво да изненада своите фенове.

Към нея на сцената ще се присъедини култовият рапър GoodSlav. Той е от онези артисти, които допринасят за хип-хопа с гениални идеи, част е от всяко качествено събитие, ражда знакови за БГ рапа хитове и все пак си остава ъндърграунд по душа.

Лора и GoodSlav ще ни припомнят песните от славните времена на дуета Ball Face и ще взривят партито с най-емблематичния летен хит на България "Нека бъде лято"... Ще чуем още и мега тракове, като "50 лева разходи", "Новата вълна", "Superdupe", "За добро"... Не пропускай партито на седмицата, резервирай най-добрите места още сега! Лятото идва в Club Mascara на 7 април!

Club Mascara - бъди част от легендата!