Търсенето на ледена свежест е особено актуално в тези жеги, но знаете ли, че най-вкусното студено лакомство може да издаде и много тайни относно характера на даден човек?

Упътване: първо прегледайте всички снимки, после си изберете най-вкусното за вас. Ако ви е трудно да направите избор и харесвате два-три вида сладолед едновременно, прочетете описанието на всеки един от тях. Един от приятните бонуси на този тест е, че няма полови ограничения – важи в равна сила както за жени, така и за мъже.

Плодов сладолед



Живей бързо и чувствай, колкото можеш – това е девизът на повечето любители на плодови сладоледи. Но далеч не всички от тях са готови да покажат на околните това, което се случва в душите им. Те обикновено са силни и самостоятелни личности, донякъде дори затворени. В партньорите си „плодовите“ сладоледаджии търсят спокойствието, което не могат да постигнат сами, подкрепата и опората, която могат да им предложат не толкова емоционални и по-уравновесени хора. Но парадоксално любителите на плодовия сладолед държат любимият им да им е верен, докато самите те са свикнали да си оставят пространство за „маневри“.

Сладолед с кафе



Темпераментните, активни и енергични любители на този вид сладолед сякаш постоянно излъчват позитивна енергия и душевна топлина. Може би затова толкова лесно се запознават и сближават с нови хора? Те имат куп приятели и познати в най-различни среди. Феновете на кафе-сладоледа не обичат да стоят дълго на едно място, започват да мислят за уикенда още в понеделник и гледат да не си слагат всичките яйца в една кошница. От партньора си на първо място очакват разбиране, искат сродна душа. В любимия си те търсят съмишленик, а не пълна противоположност на себе си.

Ванилов сладолед



Почитателите на ваниловия сладолед си падат по класиката в най-добрите й аспекти. Най-често нямат нищо против смелите нововъведения или експерименти, но предпочитат да наблюдават развитието им отстрани. За тези хора финансовата страна на живота далеч не е на последно място, те са пресметливи, практични и здраво стъпили на земята с двата си крака... за да могат да строят въздушни замъци. Падащите си по ванилов сладолед ценят много високо стабилността, но това не означава, че са скучни или предсказуеми. Те много рядко губят търпение, лесно се адаптират към нови условия и могат да разчетат с лекота плеядата от емоции и чувства на другите хора. Избират си партньор по... сексапил, въпреки че не винаги си признават тази слабост сами на себе си. Страстта, еротиката, магнетизмът, искрата, прескачаща между мъжа и жената е това, от което сърцето на „ваниловия“ човек се разтуптява. И това е, от което той има нужда. От половинката си очаква нежност във всичките й видове.

Шоколадов сладолед



От пръв поглед едва ли ще разберете колко прекрасен човек виждате пред себе си. Ще трябва да хвърлите втори поглед, за да разберете какво представлява той. Трикът се крие в това, че почитателите на шоколадовия сладолед умеят да спазват дистанция и обикновено не допускат чужди хора твърде близко до себе си. Ще трябва да изсърбате доста горчиви попари с тях, преди да спечелите доверието им. След това обаче ще се сдобиете с верен приятел, който никога няма да ви предаде. „Шоколадовият“ тип очаква от партньора си вярност и... пълна „прозрачност“ във всичко, както в действията, така и в мислите. При опит да скриете нещо от него, да го излъжете или просто да премълчите, той ще се почувства неспокоен и изнервен. Друг е въпросът, че той може да крие много добре нервните си състояния и да излъже всеки, освен себе си.

Сладолед с ядки



Сред почитателите на този вид сладолед има много философи, които обичат да чоплят в себе си и да търсят истинските мотиви на постъпките си. В сложния им вътрешен свят с изкуствено създадени проблеми и реални такива един неподготвен човек лесно може да се изгуби. Любителите на сладолед с ядки никога не приемат нещо просто. Те твърде много обичат промените и компромисите, имат ярко изразени организаторски способности и желание да контролират всичко и всички. От партньора си тези хора очакват повишено (почти родителско!) внимание към собствената си персона. А липсата на чувство за лично достойнство у половинката ги кара да се замислят, дали изобщо искат да имат връзка с такъв човек.

Лимонов сладолед



Почитателите на лимоновия сладолед си живеят с удоволствие. На въпроса „Как се отърсваш от стреса“ най-вероятно ще отговорят „Какъв стрес?“. Могат да говорят с когото и да било за каквото и да било и да завързват нови приятелства – това е една от силните им страни. Освен това са умни, справедливи и винаги на ниво. Щом намерят поне малко свободно време – веднага се впускат в пътуване нанякъде. За тях любовта е едно голямо приключение, а при избор на партньор все клонят към нещо нестандартно. Думите „консервативен“, „обикновен“ и „нормален“ са обида за любителите на лимоновия сладолед. Битът и рутината ги потискат и депресират. От партньора си тези хора очакват подаръци и изненади „просто така“, а не за отдавна известни дати. Очакват и готовност за бърз старт към приключенията.

Бананов сладолед



Хората, които предпочитат бананов сладолед, често си мислят, че целта оправдава средствата, игнорират наложените правила (стига да не са наложени от тях самите) и ценят много високо независимостта си. Те обикновено нямат проблеми с това да поставят граници на личното си пространство – при нужда лесно казват „Не“, без да се измъчват от това, че са поставили на първо място своите интереси, а не тези на другите. Ако решите да свържете живота си с любител на бананов сладолед, ще трябва да се запасите с много търпение. Ще му отнеме доста време да си направи всички възможни експерименти (включително и сексуални) и да стесни сферата на любовните си желания към един човек.

Рецепта за вкусен бананов сплит можете да откриете тук