Автор
Woman.bg

Любовната приказка на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас: 22 години заедно след заветното "да"

Да, има и такива любови. Продължават във времето, а думата "развод" не се чува. Такава е любовната приказка между едни от най-обичаните актьори в световен мащаб - Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас.

На 18 ноември 2000 г. актьорите стават законни съпруг и съпруга на церемония в Plaza Hotel. Едва пет месеца по-рано Дъглас се е развел с предишната си жена Диандра Лукър.

View post on Instagram
 

"Срещнах моя съпруг за първи път по време на филмовия фестивал в Довил. Не мога да си спомня, за какво говореше той", отбеляза актрисата към тази снимка.

Майкъл, който е с 25 години по-голям от Катрин, наистина е пленил сърцето й. Двамата се срещат по време на филмов фестивал. Тогава Катрин е направила може би една от най-запомнящите се роли в "Маската на Зоро", а Майкъл в "Съвършено убийство". Запознават ги общи познати. Още тогава Дъглас харесва младата актриса и ѝ казва, че ще стане баща на децата ѝ, а тя напуска събитието. По-късно двамата започват често да се чуват по телефона.

View post on Instagram
 

В навечерието на новата 2000 г. Дъглас прави предложение за брак на Катрин, а малко по-късно всички научават за бременността ѝ.

Първото им дете - Дилан, се появява на бял свят на 8 август същата година. А на 11 ноември двамата минават под венчило. През 2003 г. се появява и дъщеря им Карис.

Между двамата няма професионална конкуренция, тъй като са на съвсем различен стадий от живота си. Споделят общи интереси - голф, разходка с яхта и партита на плажа.

През 2007 г. синът на Майкъл Дъглас от първия му брак - Камерън, бе хванат със забранени субстанции и обвинен в разпространението им. Катрин Зита-Джоунс обаче беше сред първите, които го защитиха, защото той също е член от тяхното семейство. Няколко години по-късно на Дъглас му поставят диагноза - рак на гърлото. Тогава Катрин също е неотлъчно до съпруга си и му помага да победи болестта.

През 2013-а обаче Катрин има симптоми на биполярно разстройство и за кратко се разделя с Майкъл. За щастие, само за няколко месеца. Самият Дъглас призна неотдавна, че двамата могат да разрешат всеки един конфликт с взаимно уважение и възхищение.

И в тази двойка има възходи и падения. Те обаче намират най-доброто решение, без да губят вяра в себе си и семейството, което са създали. Това е един от успешните примери, че разликата във възрастта понякога се оказва "плюс".

Към днешна дата семейството е щастливо. Четирима са. И винаги заедно, независимо от обстоятелствата.

View post on Instagram