Световният шампион във Формула 1 за 2008 година Люис Хамилтън и певицата от "Pussycat dolls" Никол Шерцингер отново се събраха.

Малко повече от месец след като официално съобщиха, че се разделят, двамата били засечени да се целуват на публично място. Бдителен папарак на таблоида "Сън" запечатал интимния кадър, докато екзотичната певица и пилотът обикаляли заедно магазините в Холивуд миналата неделя.

Изданието пише, че Шерцингер и Хамилтън не само са отново заедно, но и имат големи планове за бъдещето. Според слуховете двамата планират да вдигнат сватба до края на годината, а намекът за това направила самата Никол. На въпрос на продавачка в магазин за дрехи дали търси нещо специално, 31-годишната певица с усмивка доверила: "Тази година - моята сватбена рокля."

Миналия месец пилотът на Макларън и родената на Хаваите Шерцингер излязоха с общо изявление до медиите, в което съобщиха, че след 20-месечна връзка са решили да поемат по различни пътища, тъй като смятат да се отдадат напълно на своите кариери. Те добавиха, че ще останат добри приятели, но това явно не им е стигнало. Вчера техен приятел потвърди обратния завой в отношенията им.: "Това беше много трудно решение за тях и те почти веднага съжалиха, че са го взели."

Любопитно е, че преди броени дни сексапилната вокалистка на "Pussycat dolls" бе замесена в афера с холивудския мачо Джерард Бътлър. Двамата се засекли на карнавала в Рио де Жанейро и решили да се разходят по плажа, но жълтата преса веднага направи от мухата слон, намеквайки за нещо романтично между тях.

Източник: Sportal.bg