Автор
Woman.bg

Майкъл Джексън е имал завещание, което изчезнало

Майкъл Джексън е имал завещание, което не е изпълнено, хвърли бомбата бившият му мениджър Рeймон Бейн, цитирана от "Индипендънт". Кралят на попа, който почина преди 10 години, написал повторно завещание през 2006 г., което анулирало действащото в момента от 2002-а, но документът изчезнал. И досега липсва информация за местонахождението му.

View post on Instagram
 

“В това завещание той подробно описа как трябва да се запази и поддържа неговото наследство. Майкъл го написа пред нотариус и мен”, коментира Бейн. Тя допълва, че, всеки, който е познавал Джако, много добре знае колко методичен, сериозен и отговорен е бил. "Надявам се завещанието му от 2006 г. да бъде открито и изпълнено”, допълва тя.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Бейн напомня, че приживе певецът многократно е заявявал как желае да остави част от парите си за обществени каузи. До момента, обаче, не е направено нито едно дарение.

След смъртта на певеца през 2009 г. с наследството му се разпореждат двама души, записани в завещанието от 2002 г. Отношенията между тях и семейството на Джексън са обтегнати и се водят дела. От своя страна пълномощниците на Джако са категорични, че "Бейн няма право да действа от името на Майкъл Джексън, нито да използва неговото наследство за каквито и да било дарителски кампании или реклама”.