В понеделник Ивана представи официално своя клип „Миг като вечност" в предаването „Господари на ефира".

Изборът на певицата за медия и програма не е случаен, защото в нейния клип главните роли са поверени точно на двамата водещи на „Господарите" - Мария Игнатова и Димитър Рачков.

„Оставете ме и аз нещо да кажа, опита да се пребори с логореята на двамата водещи Ивана. - Не стига че в клипа имам само 6 кадъра, а останалите 26 са ваши, а и сега не ми давате думата, шеговито влезе в стилистиката на предаването певицата.

Видеото на „Миг като вечност" е заснето още през юни от режисьора Николай Скерлев в курортния комплекс „Златни пясъци". Клипът е готов от юли, но Ивана чакаше подходящия момент, за да го представи официално. Най-сетне феновете на певицата дочакаха да видят музикалното филмче. Пълната версия Ивана показа за първи път на 14 октомври в „Тази сутрин" по bTV, когато гостува на Ани Цолова. Още същия ден и телевизия „Планета" започна излъчването на така дългоочаквания видеоклип „Миг като вечност", информират от медията.

Ивана разкри пред зрителите, че Рачков е „обърнал с главата надолу" предварително подготвения от режисьора сценарий и направо е пощурил целия екип. Но от това е спечелил само видеоклипът.