Вторият концерт на култовото предаване "Като две капки вода" вече е факт, а от снощи насам всички говорят за гвоздея на вечерта - Мария Илиева като ромската перла Софи Маринова. И преди сме били свидетели на невероятни превъплъщения, но това е един от фаворитите ни. Гласовитата Мария показа, че може да излезе от собствения си образ и да изпълни една от емблематичните песни на поп фолка, а именно "Плачещо сърце".

Мария Илиева успя да изправи залата на крака, като пресъздаде не само характерните за Софи Маринова извивки, но наподоби и тембъра ѝ почти на 100%. Изпълнителката, която преди години се прочу с хита "Нищо", показа, че е усвоила и сценичното поведение на Софи.

След блестящото ѝ изпълнение, журито в лицето на Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Фънки поднесе адмирациите си и всички споделиха, че никога не са подозирали, че тя ще влезе толкова добре в кожата на ромската перла. Мария Илиева не пропусна и да изрази и възхищението си към Софи:

"Благодаря на специалистите в това шоу, които успяват за минути да преобърнат света.Софи Маринова е уникална певица, която през годините е оставила изключителни песни", сподели тя, щом бурните аплодисменти спряха. С нетърпение очакваме следващия концерт!

Четете още: С главозамайващ парад и политически апел започна карнавалът в Рио (Галерия)