Автор
Люблена Папазова

Мария Илиева и Гала в „Маскираният певец”

Носителката на наградата жена на десетилетието на woman.bg Мария Илиева влиза в ново шоу „Маскираният певец” на продуцента Магърдич Халваджиян. От тази събота певицата, заедно с Гала, Герасим Георгиев – Геро и Ники Кънчев ще се опитват да разкрият кой от 16 участниците в предаването пее зад различните маски. Дори да разберат това обаче, певецът ще продължи напред в шоуто, ако зрителите го харесват. Всеки път ще отпада по един участник, събрал най-малко гласове от зрителите.

Едва след като стане ясно кой си тръгва, той ще сваля маската и ще става ясно дали Кънчев и колегите му са познали. „Маскираният певец” отново ще има публика, а истерията за покани със сигурност ще надмине тази за „Като две капки вода”. Гала пък реализира своеобразен рекорд в ефира, защото през делничните дни ще продължи да се появява в „На кафе”, а в събота ще търси личността зад маската. Накрая шоуто ще спечели изпълнителят, който е най-харесван от публиката, но парична награда за него няма да има. Водещите са отдавна известни-Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.

Имената на певците се пазят в пълна тайна, като до тях имат достъп само десетина души. Участниците ще се движат с охрана при идването си за всяко предаване и нямат право да разкриват дори на съпругите си, че участват в шоуто, иначе ги чака солена неустойка. Докато вървели преговорите, Халваджиян се срещал с тях по тайни квартири и преди всеки разговор ги карал да подпишат специален договор за конфиденциалност. Гласът на всеки пък ще бъде модулиран със специални ефекти.

От екипа се шегуват, че вече могат да отворят охранителна фирма, толкова добри са станали в пазенето на маскираните певци. В публичното пространство като възможни участници изтекоха имената на Мария Игнатова, София Джамджиева, Папи Ханс, но Халваджиян е доволен от подобни публикации, защото те само усилвали мистерията около новото предаване.

Четете още: Мария Илиева съблазнява в секси бански