Автор
Woman.bg

Мая Савова замени Даниела в "Отчаяни съпруги"

В неделя, по време на първото издание от новия сезон на „Отчаяните съпруги”, водещата Вихра излъчи срещата с бившата си екранна половинка Даниела.

Както вече стана ясно, дамата, която ще седи на стола на сръбкинята, е съпругата на спортния журналист Крум Савов – Мая, съобщават от bliasak.bg.

В студиото Мая разкри, че макар да не й личи е много развълнувана и притеснена, а за кураж в студиото беше и съпругът й Крум. Красивата дама получи няколко съвета от бившата водеща Даниела как да се сработи с Вихра. „Надявам се да не се скараме”, заяви Мая на новата си колежка.

Срещата на Вихра, дъщеря й Ава и Даниела в Белград беше изключително емоционална и изпълнена с много сълзи. Бившата съпруга на водещия Андрей Арнаудов разкри, че България и приятелите, които е срещнала тук, страшно много й липсват. Въпреки това призна, че е щастлива в Белград и дори вече се е върнала на работа, отново като ТВ водеща на лайфстайл предаване.

Естествено, Вихра не подмина въпроса за раздялата на Даниела и Андрей, за да се спре със спекулациите. „Не съжалявам, че се омъжих за Андрей. Аз го обичах много, но приказката свърши. Щом е трябвало да се случи, случило се е. Научих много неща и имам много хубави спомени”, сподели Даниела.

Мая Савова