Коледа наближава и всяко семейство очаква с нетърпение да се събере около празничната трапеза. Обикновено един от най-блестящите домове, изпълнени с щастие, е този на британското кралско семейство, но тази година е по-различно. И виновникът за това е Меган, която е официален член на фамилията само от няколко месеца, но вече успя да завърти няколко скандала около себе си. Почти всяка седмица тя допуска нарушения в кралския протокол, а обслужващият персонал на кралското семейство издава все по-неприятни факти от работата си с нея. Меган – проклетията, скрита зад ангелска усмивка.

Всяка година кралското семейство посреща предколедните дни и самия празник в имението си в Сандрингам. Вчера цялата фамилия се събра за обичайните снимки преди празниците, но този път Хари ги пропусна заради Меган. Разбира се, този факт предизвика бурни и отрицателни реакции в обществото. И миналата година принцът не се появи на снимките, но тогава все още не беше женен за Маркъл и затова решението му да не присъства, не бе посрещнато по негативен начин.



Факт е, че не минава и седмица, без бившата актриса да не наруши кралския протокол, а съвсем наскоро щастливите влюбени се изнесоха и от двореца Кенсингтън. Преди няколко дни пък Меган си позволи да направи нещо немислимо за дама от кралско потекло. Тя се появи на голямо модно събитие в красива дълга черна рокля и с гордост галеше бременното си коремче. Ръцете ѝ се виждаха ясно и нямаше как да не забележим, че дамата си е позволила да се появи с черен маникюр, а всички знаем, че на херцогините не им е позволен различен цвят за ноктите от телесния или прозрачния.

Очевидно Меган иска да остане в историята като бунтарката в кралското семейство повече от всичко. Тя може и да е веща в занаята на Холивуд, но все още има много какво да учи за поведението, подходящо за кралска особа. Меган, ти определено си най-различният и необикновен човек, приет в тази фамилия.

Херцогинята на Съсекс е 3 години по-възрастна от съпруга си, има един развод зад гърба си и е със смесени африкански корени.
Въпреки това тя знае как да заявява позицията си и то прекалено добре. Оказа се, че само за няколко месеца привидно широко усмихнатата Меган е успяла да разплаче не една или две дами от обслужващия персонал на кралското семейство, а личната ѝ асистентка напусна работа половин година след сватбата на Хари и бившата актриса. Миналата седмица пък любимата служителка на кралицата Саманта Коен съобщи, че напуска длъжността си, веднага щом се роди бебето на Меган. 50-годишната дама е един от най-обичаните и уважавани служители на кралското семейство и на нея била поверена задачата да обучи херцогинята на Съсекс на протокола. Цели 17 години Саманта работи за фамилията е един от най-доверените хора на Елизабет. Но очевидно характерът на Меган я е накарал да напусне добрата си длъжност.



Кой знае? Може би, когато се роди бебето на херцозите на Съсекс, конфликтите в кралския двор ще стихнат.

Четете още: Нина Добрев релаксира по женски в Индонезия (Снимки)