Автор
Woman.bg

Меган Маркъл с първа знакова поява пред кралските поданици

Освежени и ободрени след краткия им меден месец, който според слуховете Меган и Хари са прекарали в Ирландия, кралските младоженци се върнаха на Острова за поредния си официален ангажимент след сватбата им през май.

Това е второто официално събитие, на което новобрачната кралска двойка присъства, след като двамата си казаха „Да“ преди три седмици в параклиса „Свети Джордж“. Първото беше по повод 70-годишния юбилей на принц Чарлз.

Този път обаче двете херцогини – на Кеймбридж и на Съсекс, отдадоха почит на своята височайша свекърва, като излязоха на широката тераса на Бъкимганския дворец. И двете кралски етърви бяха заложили на меки и нежни пастелни тонове при избора си на тоалет. Това е първата поява на Меган Маркъл на емблематичния балкон, където не една кралска двойка е запечатала любовта си с целувка пред погледите на кралските поданици.


Събитието е част от тържествата по случай 92-ия рожден ден на кралица Елизабет II, която отбеляза достолепната възраст на 21 април тази година.


Традицията повелява на всяка годишнина на монарха членовете на британското кралско семейство да се събират на балкона на Бъкингамския дворец, за да проследят кулминацията на парада – демонстрация на прочутите Червени стрели от кралските ВВС.


Кралицата се появи на пaрада с карета, теглена от два бели коня. Елизбет II, която наскоро претърпя успешна очна операция за премахване на катаракта, беше с очила, както с една от любимите си шапки в светлосиньо.


По традиция официалното честване на рождения ден е през втората събота на юни и се отбелязва с тържествен военен парад.

Четете още: Меган и Хари работят за бебе