Меган Маркъл ще види баща си на живо за първи път от 4 години насам. Всеки почитател на херцогинята на Съсекс би прочел тази новина с вълнение, тъй като в медиите неведнъж е ставало дума за сложните отношения между тях.

Поводът за тази специална среща обаче е неприятен. Меган и Томас ще срещнат погледите си в съда заради скандала с британския таблоид Mail On Sunday. Припомняме ви, че малко след сватбата на Хари и бившата холивудска актриса в изданието бе публикувано писмо, което Меган изпратила до баща си. Лично Томас предоставил писмото на изданието. Миналата седмица пък принцът взе тежкото решение да даде под съд таблоида заради публикацията, която сериозно наранила любимата му.



Според близки на Томас Маркъл той е готов да отлети за Великобритания и да се защити. Бащата на херцогинята разкрива, че писмото го е наранило, въпреки че съдържанието било мило и любезно. Също така той се чувства ощетен, защото все още не е виждал внука си Арчи.

„Цялата тази лудост може да спре, нужен е само един разговор по телефона“, добави още Томас през изминалия уикенд.

Медийният шум около сложните отношения между Меган и баща ѝ нашумя, малко след като той не я придружи до олтара. Томас получи сърдечен удар, заради което не успя да прелети океана и да предостави лично дъщеря си в ръцете на принц Хари. От тогава до днес тази наболяла тема не спира да бъде актуална.

А как ще протече срещата между Меган и баща ѝ и дали той най-после ще успее да зърне внука си? Предстои скоро да разберем.



Четете още: Меган се вбеси и дава на съд вестник за клевета