Мелания и Доналд Тръмп са си спретнали грандиозен публичен скандал, разкри източник на списание People.

Края на март, когато президентската двойка, заедно със сина си, е била за уикенда в известен комплекс във Флорида, двамата са били забелязани да се карат в ресторант по време на вечеря.

"Мелания бе видимо разстроена, като тя и президентът си разменяха реплики без да се притесняват, че вниманието на околните е насочено към тях", разкри източникът пред изданието. По думите на очевидеца на съседна маса е седяла голямата дъщеря на Доналд Тръмп - Иванка, заедно със съпруга си, но двамата не са се намесили в скандала между президента и първата дама.

Каква е причината за публичната караница между двамата така и не става ясно. "Бих посъветвала анонимният източник да застане с лицето и името си и тогава да отправя подобни твърдения", бе коментарът на говорителката на първата дама Мелания Тръмп. Официалният говорител на Белия дом пък отказа, какъвто и да е коментар по темата.

Четете още: Какво си казват Мелания и Доналд Тръмп без думи?

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че това не е първият случай, когато се говори за проблеми в отношенията между Доналд и Мелания Тръмп. На няколко пъти папараци са улавяли опитите на президента да хване ръката на съпругата си и нейното нежелание това да се случи. Предположенията за криза в брака на известната двойка несъмнено се подклаждат не само от видимо недобрата невербална комуникация между партньорите, но и от изявленията на редица дами, твърдящи че са имали интимни отношения с Тръмп, след като той вече е бил женен за Мелания. Той обаче отрича това да е истина.