Минаха няколко седмици, откакто Мелания Тръмп претърпя бъбречна операция, а до вчера тя избягваше медийното внимание. Снощи това се промени и първата дама се появи на първата си публична проява след интервенцията.

Поводът бе прием в Белия дом за близките на военни, загинали по време на служба. Разбура се, Мелания седеше неотлъчно до съпруга си Доналд Тръмп на първия ред. Красивата дама показа стил и елегантност в черна рокля без ръкави и високи черни токчета. Вчера вечерта г-жа Тръмп написа в профила си в Туирът, че за нея е било привилегия да посрещне семействата на загиналите в Белия дом.


С появата си на събитието Мелания сложи край на всички спекулации, които се появиха в медийното пространство, заради дългото й отсъствие. Сред тях бяха, че се е подложила на пластична операция или че е напуснала Доналд, заради множеството му изневери и недостойно отношение към нея. Оказа се, че нито едно от тези твърдения не е вярно, а на Мелания й е било нужно време, за да се възстанови от операция на доброкачествено образувание на бъбреците. Самата тя отрече да е напускала Белия дом.



И въпреки че първата дама отрече слуховете, стана ясно, че тя няма да придружи Тръмп до Канада в петък, а също и до срещата в Сингапур със севернокорейския лидер Ким Чен Ун на 12-и юни.

Четете още: "Мисис Свят" 2018 загина в катастрофа