Концертите на Мерилин Менсън винаги са били вълнуващо и дори екстремно преживяване за феновете му, но очевидно силите на ексцентричния артист не са безгранични. Свикнали сме да виждаме какви ли не странни прояви от него на сцената – от качване на кокили през еротични сцени до изкуствени припадъци. От няколко години насам той е все по-обран на концертите си, но продължава да залага на демоничния вид и агресията. А тази събота се случи нещо напълно неочаквано. Мерилин Менсън се свлече в несвяст, докато изпълняваше един от най-големите си хитове. Певецът не се чувствал добре, още преди да излезе пред публиката и се оплакал от внезапни горещи вълни. Мениджърът му помолил всички фотографи да се отдръпнат, защото състоянието на Менсън било нестабилно, а 49-годишният изпълнител не желаел да бъде заснеман в този вид.



По време на първите няколко песни той успявал да се задържи на крака, но по време на „Sweet Dreams” внезапно паднал назад. След секунди успял да слезе от сцената и така и не се завърнал да довърши концерта си. Един от музикантите, с които Менсън работи в последно време Роб Зомби се заел със задачата да докара изявата докрай и призовал публиката да пее по-силно, за да накара Мерилин да се почувства по-добре.



Вчера скандалният изпълнител написа в Туитър:

„Благодаря ви, Хюстън! Благодаря ви за разбирането. Лекарите се погрижиха за мен и не успях да довърша концерта си, но дадох най-доброто от себе си, колкото можах, а вие бяхте невероятни.“

Четете още: Внезапно почина басистът на ФСБ Ивайло Крайчовски