Автор
Woman.bg

Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър - очаквай неочакваното

„Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ - лентата, която цял свят очакваше с най-голямо нетърпение, вече е факт. А щом четете това, то и вие сте заинтересовани от филма и какви са първите впечатления на критиците от него.

Снощи бе дългоочакваната премиера, която за едни бе вълнуваща и положителна, а за други – не чак толкова. По време на прожекцията в залата се чували аплодисменти и одобрителни възклицания и като цяло отзивите от филма са положителни. Повечето заклети фенове на „Междузвездни войни“ са категорични, че последната част от трилогията е изключително сполучлива и преплита по невероятен начин новия свят, създаден във филма с феновете, израснали с класиката.

Ще ви издадем, че във „Възходът на Скайукър“ отново виждаме принцеса Лея, а в последната част са включени и неизлъчвани кадри от „Силата се пробужда“.



Друг любопитен факт е, че „Дисни“ планират да продължат продукцията от 2022 г., но с нови герои.

И докато мнозина са си тръгнали усмихнати и щастливи от премиерата на финалната част на „Междузвездни войни“, други споделят, че тя не е оправдала очакванията им, дори ги разочаровала. Те определят филма като „мрачен и страшен“ и като угаждане на феновете, което е лишено от логика.

Според някои в лентата има много изненади и неочаквани обрати. Определят го като достоен финал на цяла една ера. Преглеждайки отзивите, разбираме, че в „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ можем да очакваме ударна доза екшън и с нетърпение очакваме да видим с очите си този зрелищен финал на филма, който обединява поколения наред.

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.