Автор
Woman.bg

Miele празнува 120 години от създаването на компанията

Тази година производителят на премиум уреди за дома и професионална техника Miele, празнува 120 години от създаването си. На стилно парти, в новата Миле точка в София, на бул. Витоша 112, присъстваха много журналисти и известни личности, партньори на марката и гости. Партито беше организирано с любезното съдействие на Le petit Quche, които предоставиха уникална селекция от вина за партито. Посланниците на бранда за България, шеф-готвачите от Men in the kitchen, направиха кулинарно шоу като демонстрираха умело новите уреди на Miele.


С новите уреди Generation 7000, Miele обновява цялата си гама уреди за вграждане: от фурни и плотове, парови фурни, кафе машини до съдомиялни машини. Естетически, с четирите си нови дизайнерски линии Generation 7000 предлага вдъхновение за всеки стил в интериорния дизайн. Едно от многобройните предимства е лекотата, с която новите уреди на Miele помагат на своите потребители да постигнат кулинарно съвършенство, с вградени смарт асистенти, включително камера във фурната, с която може да следите приготвянето на ястието през своя смартфон. Някои от уредите дори предугаждат действия на потребителя, като например, осветлението във фурната се включва автоматично, когато приближите. Новата гама е на пазара в България от май‘2019 г.


14 вече е броят на дизайнерските награди, които Miele печели от началото на тази година. Пет от наградите са за новите уреди от Generation 7000.
Освен уреди , в Miele точката на бул. “Витоша” 112 се предлагат и всички необходими препарати и консумативи за тяхната работа и поддръжка. В обекта има сервизна точка, за по-голямо улеснение на клиентите, които имат проблем или искат съвет или информация за сервиз и поддръжка на урeди Miele.


Miele е световен лидер в производството на домакински уреди, включващи уреди за готвене, печене и готвене на пара, хладилници, кафе машини, съдомиялни машини и продукти за пране, роботи и прахосмукачки. Тази група се допълва от съдомиялни машини, перални и сушилни за професионална употреба, както и перални и дезинфектори за медицинска и лабораторна употреба. Компанията Miele, основана през 1899 г., има осем производствени предприятия в Германия, както и по едно предприятие в Австрия, Чехия, Китай и Румъния. Към тях се присъединяват двата завода, принадлежащи на италианското дъщерно дружество за медицинска техника Miele. Оборотът на 2017/18 възлиза на около. 4.1 млрд. Евро, като продажбите извън Германия възлизат на 70%. Miele е представена със свои собствени дъщерни дружества и чрез вносители в почти 100 страни. В цял свят, в семейната компания, която се управлява вече от четвъртото поколение на основателите и, работят около 20 100 души, от които 11 200 в Германия.

(платено съобщение)