Миро показва Любимците на България по БНТ 1

23 септември 2021 | 15:16
666
1
БНТ
1

Днес, 23 септември /четвъртък/, в 21:00 ч., след събрани над 10 000 онлайн номинации, в първия епизод на „Любимците на България“, зрителите ще разберат кои са личностите, получили най-много номинации в категория „Спорт“.

Всеки четвъртък, праймтаймът на БНТ 1 ще е запазена територия за „Любимците на България“. Водещ на формата е един от най-обичаните и талантливи български изпълнители – Миро. В студиото ще гостуват и четиримата панелисти - проф. Николай Овчаров, бизнесменът проф. Николай Вълканов, Георги Милков и Ваня Щерева, които ще коментират номинираните за любимци на България. И макар предаването да има за цел да отличи любими съвременни личности, в него няма да липсват здравословна доза забавления и провокации.

Всеки епизод е посветен на отделна категория - спорт, музика, кино и театър, литература, медицина, наука, образование, мода, личности за пример, инфлуенсъри, популярни двойки и други любимци. Веднага след излъчването в ефир, отново зрителите ще имат думата като гласуват за фаворита си в съответната категория на bnt.bg/lubimcite.

Големият финал ще е на 16 декември, когато ще стане ясно и кой е любимецът на България.Форматът, който ще определи най-обичаните съвременни българи, е нов за българския ефир и е първият в програмата на БНТ, който от начало до край се развива като мултимедиен проект.
 

Коментари

1 Бивш от НСГП
  27 септември 2021 | 11:50 отговор
 

Весела Георгиева, че тоя турбо набожен набор от бивша каризма, че от ония дни го гледам на уживо по едно ти ви, че па почернел, че па е със една саъсухрена физиономия бе. Че нещо грим калугин не е могъл да му угоди бе.

 

Добави Коментар

Най-четени