Автор
Мария Николова

Мис САЩ 2019 сложи край на живота си, хвърли се от небостъргач

Мис САЩ 2019 Чесли Крист пое последния си дъх, след като сама сложи край на живота си. Красивата американка е скочила от 60-етажна сграда, потвърди семейството. Крист, която живеела на 9-ия етаж в небостъргача Орион в Ню Йорк, била за последно забелязана на тераса на 29-ия етаж.

С огромна болка съобщаваме, че нашата обичана Чесли почина. Нейната светлина, красота и сила вдъхновяваше хората по целия свят. Тя обичаше, тя се смееше, тя блестеше“, съобщиха близките на Крист в официално изявление.

30-годишната Мис САЩ сложи край на земния си път, часове след като написа в Инстаграм „Нека този ден ви донесе мир и покой!“

Крист работила като адвокат и кореспондент на шоуто Extra. Титлата през 2019 г. тя печели именно с призиви за реформи в сферата на социалното и наказателното право. Това е последната снимка на американката в Инстаграм:

View post on Instagram
 

Полицията е открила бележка в дома ѝ, в която тя пише, че иска да остави всичко на своята майка. Обяснение за действията ѝ обаче досега няма. Въпреки че до момента властите не дават повече подробности по случая, се твърди, че момичето е страдало от депресия, която я е подтикнала да сложи край на живота си.

Източник от полицията в Ню Йорк обяви: „Тя бе не само красива, тя беше умна – адвокат. Имаше живот, на който всеки би могъл да завиди. Толкова е тъжно...“