Автор
Woman.bg

Модерен илюстратор от Армения впечатли света с рокли от вино

Богатата арменска духовност отново покорява света на модата, благодарение на младия талант Едгар Артис. Дрехите на дизайнера буквално съчетават елементи от обкръжаващата действителност, а новаторският подход вече му спечели над 700 000 последователи в Instagram. Най-новият творчески импулс на Едгар идва направо от хитовата българска изба New Bloom Winery.

Изисканите вина от колекцията VERANO AZUR вдъхновиха творбите на Едгар с елегантния стил, ярките етикети и неповторими плодови аромати, които са отразени в шикозните дрехи на красиви жени https://www.instagram.com/edgar_artis/. В тях се съчетават духа на плътното червено вино и деликатността на розето, като въплъщение на концепцията за естествената красота и изяществото на женската душа.
Eдгар, който сам избира артистичния си псевдоним - Артис, учи мода и дизайн в Париж. Почитателите му с основание се възхищават от необикновените модни илюстрации, интегриращи нестандартни материали.

С рисунките си авторът изпраща послание за силата на обикновените неща, които ни заобикалят в ежедневието, за красотата в детайлите, погледнати от правилната гледна точка. Именно неповторимият аромат на уникалните винени сортове Розе и Сира&Марселан от родната Тракийска низина и безкомпромисното качество на родната изба от град Съединение са онези детайли, които потапят световноизвестния артист в изкушението на VERANO AZUR и го превръщат в истински посланик марката по света.
Интересна подробност е, че в последните години виненият бранд VERANO AZUR се наложи у нас като един от най-предпочитаните сред съвремените градски хора. Марката от години налага нов стил в консумацията на вино, като очарова своите почитатели не само с модерното си име и дизайн, но и с неповторимите си характеристики и безкомпромисно качество, които се крият в традициите на производство на New Bloom Winery, която е и една от най-напредналите изби в технологичен план у нас. С площ от 700 кв.м., тя разполага с уникална за страната база, оборудвана по последните световни стандарти. В нея се намира и най-модерната у нас лаборатория за качествен контрол на всеки процес от производството. Лозята на New Bloom Winery се намират в близост до винарната и са около 6000 декара, където освен традиционни се отглеждат и уникалните за България сортове Глера, Регент и Дорнфелдер. И за да сгреем душите и сетивата си в хладните зимни вечери – наздраве с чаша червено VERANO AZUR!

(в материала има продуктово позициониране)