Така, така... нека уточним първо какво означава „momagеr“ и кого визираме в днешната ни статия, посветена на една от най-работливите и щастливи майки на Холивуд.

Става въпрос за Крис Дженър или майката на Кортни, Ким, Клои и Роб Кардашиян и на Кендал и Кайли Дженър.

„Momager” е словосъчетание на две думи, в този случай на mother (майка) и manager (мениджър). Това опредение бе измислено не кой да е, а от собствените й деца.

Крис, която само преди два дни стана баба за трети път, може да се гордее с всяко едно от децата си, което внася парички в семейната касичка на семейство Кардашиян-Дженър.

* Кание и Ким

Четете още: Ким Кардашиян роди момиченце

Известен факт е, че 57-годишната взима 10 процента от всяка сключена сделка на децата си. Амбициите й са големи, а работата просто не спира...

* Кортни, Ким, Клои

Четете още: Битката на сестрите: Кортни или Клои?

* Крис с двете си най-малки дъщери

* Роб и Крис

Съвсем наскоро стана ясно, че майката на Ким ще има собствено едночасово телевизионно шоу. То ще бъде в лайфстайл стилистиката и ще включва интервюта с известни личности.

„Това е нещо, което съм искала през целия си живот. За мен е сбъдната мечта и нямам търпение това приключение да започне!“, каза по повода „матриархът“ на телевизионното риалити семейство Кардашиян.



Шоуто на Дженър, наречено "Крис", ще бъде излъчвано пробно през лятото в някои градове на САЩ, сред които Лос Анджелис и Ню Йорк. Ако излъчването му обхване цялата страна, известната майка ще се катапултира от мениджър до лайфстайл експерт заедно с дъщерите си Ким и Клое Кардашиян, които участват в риалити поредици по канал E!



Много хора я съдят, че използва дъщерите си, за да се сдобие със слава и пари, но факт е, че Крис много успешно управлява всяка една бизнес сделка, всяка една нова възможност и премисля най-новите бизнес стратегии.

Факт е, че Крис Дженър успя да превърне семейството си в "маркетинг машина от знаменитости", но дали и за колко дълго време то ще се задържи на върха, остава да разберем...

Попаднахме и на тази стара черно-бяла снимка на Крис с децата си: