Холивудската знаменитост Стана Катич, позната на феновете като едно от момичетата на легендарния агент Джеймс Бонд, призова почитателите си в Инстаграм да се присъединят към еко инициатива за спасяването на природен парк Витоша.


Звездата от хитовия сериал "Касъл" е в България за заснемането на третия сезон на "Забравена". Катич намери време да посети и разгледа Витоша заедно със свои приятели. Тя сподели кадър в профила си в Инстаграм, а под снимката написа:


"Скъпи приятели, малки и големи хора! Макар да са оцелели през последните 385 милиона години, горите през 21 век страдат. Ако природата ги пощади от болести, суша и пожар, то човекът не е толкова милостив. Всеки ден хиляди хектари гора биват изсичани, за да изникнат на тяхно място нови пасища, ферми за животни или посеви, които служат за изхранването на нарастващото световно население. Всички носим отговорност за случващото се, а правилните действия, макар и в малък мащаб, са от значение. Затова този октомври, по случай 85-годишнината на най-стария природен парк на Балканите - Витоша, елате да отпразнуваме годишнината заедно с почетно залесяване!", призова феновете си актрисата в профила си в социалната мрежа.


Чаровната актриса, която често гостува у нас за снимките на холивудски продукции, е запленена от красотата на България. "Ходила съм до Белоградчик, на Мальовица, на приказни места около Рила, Витоша, на язовир Искър. България е една от най-старите части на Европа. Територията е населена от стотици хиляди години, така че е наистина великолепно да сме тук и в почивните дни да можем да се катерим по планините, да посетим места, които са пропити с древна история. А и в България има страхотни винарни", сподели преди време в интервю момичето на Бонд.


Припомняме ви, че Стана избра да посрещне новата година у нас. Красавицата публикува в социалната мрежа новогодишно клипче.

View post on Instagram
 

Холивудската звезда написа под видеото: „Посрещаме новата година с гайди, гърмящи в гръдния ми кош.“ Катич не крие, че била омагьосана от изпълнението.