Автор
Woman.bg

Моника, Венсан и тяхната неловка среща на червения килим!

Преди броени часове на червения килим във Венеция се състоя една меко казано неловка звездна среща.

Филмовия фестивал в италианския град събра не на едно, а на цели две събития ексдвойката Моника Белучи и Венсан Касел. На двамата им се наложи да позират редом един до друг на както на представянето за журналисти, така и на официалната премиера на римейка на известния филм от 2002 година – "Необратимо" на режисьора Гаспър Ное.

View post on Instagram
 

Въпреки че след 14 години заедно и две деца, Моника и Венсан се разделиха с пояснението, че си остават близки приятели, на червения килим те демонстрираха студенина един към друг. Поздравът помежду им включваше ръкостискане, а 54-годишната Моника упорито отбягваше зрителния контакт с бившия си любим и през цялото време гледаше към журналистите, пишат световните медии.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Навярно, за да не бъде срещата още по-неловка, 52-годишният Венсан бе решил да не взима новата си съпруга със себе си – 22-годишната Тина Кунаки. И на срещата с журналисти, и на официалната премиера на лентата, Венсан бе сам. Моника също не бе придружена от никого, тъй като преди няколко месеца се раздели с младия си приятел.

Това обаче не означава, че изящната Тина, която преди по-малко от три месеца роди момиченце от Касел, не е с него във Венеция. Хубавицата придружава френския актьор в Италия и дори се разходи по червения килим на новия филм на Роман Полански Офицер и шпионин заедно с него.

View post on Instagram