Автор
Woman.bg

Мood for food Street Fest се завръща за втора година с храна за всички сетива

Храната е нещо много повече от вкус – тя е изкушаващ аромат, нежно докосване, потапящо усещане. Тя грабва всичките ни сетива и ни позволява да се насладим на всяка хапка и глътка, като ни дарява с истинско удоволствие за цялото тяло.



В това вярват и организаторите на Mood for food Street Fest и поради тази причина за втора поредна година фестът дава възможност на любителите на хубавата храна да се насладят на едно незабравимо кулинарно преживяване. От 20 до 22 септември на Малката главна (ул. „Райко Даскалов“) в Пловдив Mood for food ще представи изобилие от вкусна храна – от сочни бургери до освежаващ италиански сладолед. И тази година ще има от всичко за всеки вкус. През 2018-та над 25 000 души успяха да се потопят в една истинска наслада за всички сетива, а разнообразието от храна затрудни посетителите в избора какво да хапнат най-напред.

За втора поредна година в сърцето на Пловдив се събира толкова голямо разнообразие от кухни – от български пухкави мекички до мексикански такоси и индийски ароматни чайове. Mood for food обещава и този път да зарадва всички сетива на посетителите си: био и здравословни продукти, сред които натурален шоколад, изкусителни барчета и безглутенова гранола също ще присъстват в богатата палитра от "участници" на фестивала, за да има по нещо вкусно и за всички, водещи по-балансиран начин на живот.

Тази година Mood for food се завръща с пълна сила и нова вълнуваща тридневна програма, включваща музикални изпълнения, изобилие от вкусна храна, а за най-смелите - традиционното надяждане с люто. За най-сръчните ще има обособени работилници за създаване на красиви лотоси от хартия и рисуване с брашно, както и за невероятни мандали от прежда. Тези и много други изненади, сред които дори escape room на място и рисуване с къна, очакват посетителите в края на септември в Пловдив.

Повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците, които ви очакват, можете да намерите на: https://moodforfood.bg/.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

(платено съобщение)