Автор
Woman.bg

Мъжът ѝ я заряза точно преди сватбата, защото напълня заради рак

Британката Емили Никълсън претърпя най-голямото разочарование в живота си, и то само седмица преди своето сватбено тържество.

Преди 3 години обаче лекари открили, че младата жена има мозъчен тумор и заради това започнала да взима стероиди. От тях обаче качила 30 кг. Преди болестта фигурата на Емили била съвсем различна. Тя била в топ форма и работила в Австралия като фотомодел.

Независимо от страшната диагноза момичето и приятелят ѝ Джейми Смит планирали сватба. Годеникът ѝ не я изоставил, след като чул страшната диагноза, въпреки че лекарите били жестоко откровени с жената, като ѝ казали, че ѝ остават само още 5 години живот.

Тази страшна информация не се оказала пречка за любовта между Емили и Джейми. Те започнали да подготвят своето сватбено тържество. Седмица преди голямото събитие обаче, Джейми решил да напусне Емили.

Мъжът ѝ съобщил това, но не очи в очи, а като ѝ оставил съобщение във... Facebook. Той ѝ написал, че причината да не иска повече да е с нея е заради това, че тя е качила 30 кг от стероидите, които се налага да взима.

Освен това ѝ признал, че новата ѝ фигура не му харесва. По този грозен начин приключила любовната история между Емили и Джейми.