Не подценявайте летните любовни афери, дори и да не се превърнат в нещо по-сериозно, те ще останат приятен спомен за дългите есенни вечери.

За съжаление лятото безвъзвратно си отиде, а ние сме настроени леко носталгично. Ще ви представим няколко звездни двойки, чиито романтични отношения следихме със затаен дъх през последните три-четири месеца.

От кралицата на попа, през забавната Джери Холиуел, до вечния ерген Джордж Клуни ... любовта определено "витаеше" във въздуха през изминалите летни месеци.

Мадона и Хесус Лус

Романсът между поп-кралицата и младия манекен се зароди по време на фотосесията за списание W и вдигна много шум това лято. Слуховете за предстояща женитба на звездната двойка бяха засипани с възражения, че всичко е с цел пи-ар. Петдесет и първият рожден ден на певицата обаче стана ден на истината. "Хесус е любовта на живота ми", тържествено заяви поп-кралицата пред събралите се в Портофино гости и страстно целуна любимия си. Наскоро пък плъзнаха слухове, че Мадона планира сватба с възлюбения си, но тя сама опроверга клюката, като заяви в шоуто на Летърман, че предпочита по-скоро да бъде прегазена от влак, отколкото да се омъжи пак.

Елизабет Каналис и Джордж Клуни

Появата на звездната двойка в потъващия град стана едно от най-ярките събития на 66-ия кинофестивал във Венеция. Джордж официално представи като своя постоянна приятелка Елизабет, облечена в рокля на Кавали. Връзката между холивудския донжуан и известната италианска сърцеразбивачка започна в Рим - там двойката за пръв път беше забелязана в един от местните ресторанти, където двамата се целували, без да обръщат внимание на околните. Горещите летни дни влюбените изкараха в бившата ергенска бърлога на Клуни - вилата на брега на Комо. Там двамата се возиха на мотор и се наслаждаваха на взаимната си компания. Носят се слухове, че Джордж вече е предложил на Елизабет да се пренесе при него в Лос Анжелис. Как ли ще се развият нещата занапред?

Дженифър Анистън и Джерард Бътлър

Най-горещият "служебен" романс това лято се завъртя на снимачната площадка на филма "Ловецът на глави". По думите на колегите, на Дженифър и Джерард, на двамата много им харесвало да репетират сцените с целувки и те така се увличали, че не чували командата "Край!" на режисьора. Нещо повече - актрисата сама помолила във филма да бъдат добавени повече креватни сцени! В края на август двойката била забелязана в бара на нюйоркския хотел Jane. Очевидци твърдят, че двамата били хванати за ръце и се държали като влюбени.

Междувременно, за наше съжаление, Джен продължава да страда по единствената си любов - Брад Пит.

Джери Холиуел и Хенри Бекуит

Щурата червенокоска от Spice Girls не си пада по сериозните връзки, но прекара цялото лято в прегръдките на английския аристократ Хенри Бекуит. Влюбените се радваха на взаимната си компания и непрекъснато разиграваха смешни сценки. Например, двамата се правиха на герои от "Титаник" на палубата на снежнобялата си яхта и изпълняваха "мръсни танци" във водата. Но докато влюбеният Хенри си прави планове за съвместен живот и запознава Джери с родителите си, дали булката не си е наумила да му избяга под носа?

Бритни Спиърс и Джейсън Травик

Отначало любовната връзка на поп-принцесата и нейния агент Джейсън Травик предизвика вълна от негодувание. Но след появата на слънчевите снимки на двойката, направени на брега на Коста Рика, дори и скептиците омекнаха. И то не от това, че Джейсън строеше пясъчни замъци с Шон и Джейдън, возеше Бритни на мотор и се разхождаше ръка за ръка с нея. А от това с какъв влюбен поглед гледа Бритни своя принц. Засега не е ставало и дума за сватба, но приятели на двойката твърдят, че в отношения между влюбените царят хармония и разбирателство.

Рене Зелеуегър и Брадли Купър

Папараците за пръв път хванаха влюбените заедно, когато те нежно прегърнати напускаха хотел в Барселона. Говори се, че връзката им е започнала на снимачната площадка на мистичния трилър "Дело номер 39" и се развила толкова бързо, че Брадли вече е представил Рене на родителите си. Звездата от "Бриджит Джоунс" винаги е твърдяла, че няма късмет в любовта също като героинята си. Може би Брадли най-сетне ще й докаже обратното?