Най-многодетният жив баща: Как живее един пакистанец, който има 60 деца (Видео)

12 януари 2023 | 12:04
4655
2
Снимки: Pixabay, YouTube
2

Много родители се оплакват, че им е трудно да отгледат две или три деца. Но какво ще стане, ако в семейството има повече от петдесет деца? Никой не може да отговори по-добре на този въпрос от 52-годишният Сардар Джан Мохамад Хан Хиджи, който живее в Куета, Пакистан.

Работата е там, че съвсем наскоро той стана баща за 60-ти път, след като му се роди син на име Кушал. Благодарение на това Сардар влезе във всички популярни чуждестранни таблоиди.


Снимки: Скрийншот

Какво се знае за живота на многодетния пакистанец? Според информацията в медиите Сардар работи като лекар. Има собствена клиника в града, която носи на мъжа отлични доходи. Това му позволява да да се грижи подобаващо за впечатляващо голямото си семейство, включващо три съпруги и 60 деца. Напоследък обаче пакистанецът започнал да изпитва финансови затруднения.

„Бизнесът е в застой“. Цените на всички основни стоки, включително брашно, гхи и захар, са се утроили. През последните три години всички пакистанци, включително и аз, се сблъскват с трудности”, споделя Сардар пред сайта Oddity Central.


Снимки: Скрийншот

Икономическите проблеми обаче за него не са пречка. Сардар мечтае да намери четвърта съпруга, която също да го дари с наследници. Той има оптимистична цел – планира да постави рекорд, като увеличи броя на децата си до 100. Сардар планира да направи това възможно най-скоро, тъй като вече е прехвърли 50-те. Както се казва, часовникът тиктака.Трябва да се отбележи, че за първи път Сардар се появява в медиите през 2016 г. Тогава мъжът става баща на 35-то си дете. Още в онези години той твърдял, че иска да има 100 деца. Както се вижда, през годините целта на Сардар изобщо не се е променила и дори е постигнал забележителен напредък.

Пакистанецът обаче едва ли ще надмине най-многодетният баща в света. Припомняме, че това е султанът на Мароко – Мулай Исмаил. Мъжът е живял през 18-ти век и е имал 1000 деца, родени от цял харем съпруги.

 

Четете още: Милиони хора ще пострадат: индийският пророк-вундеркинд предсказа какво очаква света и Русия през 2023 г.

 

Коментари

2
  13 януари 2023 | 09:25 отговор
 

Тоя с хилядата направо ме утрепа . Даже сигурно не ги е виждал всичките , за да имаш деца ти трябва време да им обръщаш внимание .

 
1
  12 януари 2023 | 22:28 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 2800 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени