Наоми Кембъл е една красива, богата и влюбена в милиардера Владислав Доронин жена. А, да, и доста непостоянна.

Или пък има проблеми с паметта...

Нали виждате, на снимката отляво, колко красиво кожено палто покрива изящното й тяло?

То е дело на гениалните Доменико Долче и Стефано Габана, има огромни пухкави ръкави, в които ти идва да се сгушиш, копчета във формата на бижута и е част от есенно/зимната им колекция за тази година.

Дотук добре. Но след като видяхме снимката на богатата двойка, ненадейно нещо ни удари по главите и ни върна близо 15 години назад във времето.

Тогава Наоми беше сензацията на модния подиум и заедно с четири свои също толкова известни колежки позира за рекламна кампания на природозащитната организация PETA.

Слогънът на кампанията беше познатото „We'd rather go naked then wear fur" /"По-скоро бихме тръгнали голи, отколкото да носим кожа"/ и снимката на супермоделите са превърна в една от най-запомнящите се реклами на PETA.

А сега, ето какво виждат очите ни - Кембъл гордо разхожда дългокосместото си палто от „дори не знаем от какво" на премиерата на филма „Valentino: The Last Emperor" в Милано.

Но, всъщност, нека проявим разбиране - жената вече живее в мразовита Русия и, ще не ще, трябва да се облича топло.

И има ли смисъл да си държи на думата и да се застъпва зад природата и животните, които някога съзнателно е защитавала? Има ли, Наоми?