Автор
Woman.bg

Наш модел заминава за Банкок, където ще дефилира за Chanel

От модна агенция „Ивет фешън“ съобщиха, че наше момиче ще дефилира на голям моден форум в Банкок. Собственикът Ивет Григорова обаче и екипът ѝ изпратиха официално изявление до медиите. От агенцията твърдо застават зад друг свой модел - Розмари Тишер, която в момента е и една от участничките във "ВИП Брадър". Ето и пълния текст:

"Уважаеми журналисти,

По повод коментар на Евгения Калканджиева в социалните мрежи, относно представянето на модела на „Ивет фешън“ Розмари Тишер в риалити формата "ВИП Брадър", ние, екипът на агенцията се чувстваме длъжни да ви отговорим. Заради изключително ниското ниво и грозен език до сега нямахме подобно намерение, но тъй като доста медии "яхнаха " скандала, време е да изкажем и нашата позиция.

На първо място „Ивет фешън“ е агенция с 25-годишна история. 25 години, в които сме работили изключително за чистия имидж на професията "модел" и вярваме, че сме успели, съдейки по доверието на нашите модели, клиенти и партньори. Политиката ни на работа изисква уважение към личния живот и пространство на моделите ни. За нас той е неприкосновен, освен ако не накърнява името и имиджа на агенцията.

В конкретния случай твърдо стоим зад нашия модел Розмари, тъй като представянето ѝ в предаването не засяга по негативен начин въпросния имидж. Г-ца Тишер е пълнолетен, зрял човек и има своите представи за морал и приличие и ние вярваме, че напълно осъзнава и стои зад действията си. Какви са отношенията ѝ с нейния приятел никой от нас не знае. Какво чувство я ръководи в момента в Къщата също. Смятаме за редно да уважим правото ѝ на личен избор. Няма да си позволим да участваме в махленския скандал, който се спретна.

В момента всички сили на агенцията са насочени към реализирането на новия ни календар за 2019 г. Това ще е осемнадесетото му поредно издание, а традиционно премиерата му в края на годината ще се превърне в едно от емблематичните модни събития на България.

Освен това, всички в агенцията продължаваме да сме горди и да се вълнуваме от успехите на нашата моделка Белослава Хинова, която покори модната столица Париж, дефилирайки на ревюто на модна къща Chanel. С огромно удоволствие ви съобщаваме, че Бела заминава за Банкок, където на 30 октомври отново ще покаже последните творения на Карл Лагерфелд в ревюто за Chanel.

В заключение искаме да кажем, че именно нашите модели със своя уникален и съвършен вид ни правят щастливи, дават ни смисъл и стимул да живеем сред красотата вече 25 години.

С уважение:
Ивет Григорова и екипът на Модна агенция „Ивет фешън“.