Автор
Woman.bg

Наталия Гуркова проговори: Джордже беше почтен човек и бохем

Наталия Гуркова проговори точно 40 дни след смъртта на съпруга си Джордже Михалевич. Красавицата споделя почти през сълзи, че любимият ѝ е бил прекрасен и честен човек, който не е заслужил съдбата си. Тя се съгласява да разговаря с репортер на в.„Уикенд“, малко след като отбелязва 40 дни от кончината на Джордже и отклонява поканата за интервю, като изтъква, че вероятно повече няма да разговаря с медии.

Ето какво споделя тя за трагедията в края на септември и за слуховете, че Михалевич заслужил съдбата си заради съмнителни сделки:

„Възмутена съм от слуховете, които се разнасят по адрес на мъжа ми. Внушава се, че той е бил престъпник и измамник и едва ли не е заслужил участта си. Не, това не е вярно! Джордже стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой, за съжаление, не е застрахован. Той просто нямаше късмет и попадна в престрелка.“

Наталия отхвърли и слуха за враждата между нея и майката на починалия ѝ съпруг. Оказа се, че в момента двете се подкрепят изключително много и дори заедно организирали погребението на Джордже.

Гуркова добавя още:

„След всичко, което се изговори по негов адрес, не намирам какъвто и да било смисъл да говоря с медиите. Тези, които познаваха Джордже, знаят що за човек беше той. Бохем, красавец, щедър, винаги усмихнат, дори когато има трудности... На мнението на останалите изобщо не държа. Най-малкото не бе особено етично журналистите да се нахвърлят срещу мен и децата ми като лешояди и да пишат лъжи. Повтарям – той не беше бандит, а почтен бизнесмен.“

Джордже Михалевич почина след престрелка в автомобила си близо до Йоханесбург в края на септември. Той и Наталия Гуркова бяха щастливо женени и имат две деца, с които в момента работи психолог.

Четете още: Мира Добрева проговори за изневерите на съпруга си