Наум Шопов с шанс да влезе в рекордите на 'Гинес' с масово чукане на... дърво

Наум Шопов-младши има амбицията за покоряване на връх на „Гинес“. Това обяви самият актьор, като сподели пред интернет последователите си, че ще участва в кампания за масово чукане на дърво. Опитът за разписване в книгата на рекордите ще се случи още днес, като датата не е избрана случайно – именно петък, 13-и.

За да се случи всичко това, дипломираният лекар, актьор, а отскоро и инфлуенсър, има нужда от подкрепата на феновете си. Причината - именно броят на присъстващите ентусиасти, готови да прогонят лошия късмет с чукане на дърво, ще е решаващ за вписването в „Гинес“.

View post on Instagram
 

Към екранния доктор Тасев от „Откраднат живот“ ще се присъедини и друга обичана звезда – актрисата Катерина Евро, която ще влезе в ролята на своеобразен водещ на събитието. Началото му ще бъде дадено в 18 ч., като се очаква то да продължи около час и половина. За целта в пространството пред Националния дворец на културата ще бъдат разположени дървени маси.

В кампанията се очаква да участва и нежната половинка на Наум Шопов – Теа Минкова. Последните няколко дни те прекараха заедно с дъщеричката им Амая по родното Черноморие. Само няколко седмици преди това пък семейството се върна от почивка в Гърция. Да пътуват до южната ни съседка е любимо преживяване на Теа и Наум, като почти не пропускат година, в която да отскочат до страната за събиране на слънчеви лъчи.

Според спекулациите пък синът на Христо Шопов няма да прекара дълго време далеч от телевизионния екран. В причина за това се очаква да се превърне риалити предаването „Ергенът“. За да достигне до заветната позиция във формата, актьорът трябвало да премине през тежък кастинг, на който присъствали още Ники Илиев, Захари Бахаров и Орлин Павлов. Самият Наум Шопов обаче все още не е коментирал официално слуховете за ангажирането си с предаването, поставило си за цел да влезе в ролята на сватовник.

View post on Instagram
 

Четете още: Азис загатна за нова любов в живота си със скандална снимка