Автор
Ева Лъчезарова

Неймар може да има всичко, но не и нея

Спомняте ли си песента на Камен Воденичаров със запомнящия се рефрен „Имаш всичко, за което ти мечтаеш, ала нямаш мен.“ Подобен сценарий се развива в личния живот на най-високоплатения футболист в света – Неймар. Миналата седмица той хвърли медийна бомба като обяви, че напуска Барселона, за да играе в Пари Сен Жермен. Той струва на френския отбор колосалната сума от 222 милиона евро. Седмичната заплата на футболиста ще бъде 865 000 евро, което прави близо по 45 милиона евро на сезон. По всичко личи, че Неймар може да си позволи абсолютно всичко, но не и да има любовта на жената, която иска.

25-годишният футболист безспорно влиза в списъка на най-желаните ергени на планетата, но това не е достатъчно на неговата възлюбена – 21-годишната Бруна Маркезине. След 5-годишна връзка, по време на която двамата се събираха и разделяха многократно, Бруна сложи край на отношенията си с най-скъпоплатения футболист през юни, след романтично сафари в Южна Африка.

Близки приятели на Неймар споделят, че той е приел раздялата изключително трудно и все още не можел да я преживее. Междувременно по всичко личи, че Бруна си прекарва чудесно като сингъл дама. В седмицата, когато гръмна новината за чудовищния трансфер, красавицата сподели със своите 22 милиона последователи в Instagram секси снимка по бански.



Тя е на корицата и на августовския бразилски брой на Cosmopolitan със заглавие: „Обичам да се забавлявам, не съм толкова сериозна, колкото смятат хората“.

Това пък е последният общ фотос на двойката в Instagram акаунта на Неймар със статус „Безкрайна любов“. Любопитно е, че въпреки дългата си връзка с него Бруна няма нито една снимка с любимия си в нейния профил.

В медиите се появиха слухове, че футболисът много искал да се ожени за Маркезине и тайничко си мечтаел те да са следващите Дейвид и Виктория Бекъм. Бруна пък споделила със свои близки, че една от основните причини за раздялата е фактът, че Неймар бил голяма лепка и не й оставял лично пространство. Освен това тя смятала, че й е твърде рано за брак, предвид факта, че кариерата й на модел току-що е стартирала.



Друга причина, която приятелите на футболиста изтъкват като възможност за тяхната раздяла, са твърде близките отношения на Неймар с неговото семейство. Той е татуирал лика на сестра си на едната си ръка, има изображение на майка си на своя бицепс, а освен това си е татуирал очите на своя баща. Мастилото обаче не свършва до тук - футболистът си е татуирал и поема, посветена на баща му на гръдния си кош. Родителят на футболната звезда е и негов мениджър и Неймар не взима никакви решения без неговото одобрение. Явно не всички членове от семейството на Неймар са били "за" връзката му с красивата Бруна. Как ще се развият отношенията между двамата, предстои да разберем.



Проблемите в двойката започнали след интервю, което Бруна дала за бразилска медия, в което признала, че се е целувала с друга жена. Това накарало Неймар да се почувства доста неудобно. Въпреки този факт той планирал да й предложи брак на рождения си ден, който е на 5-ти февруари, но се отказал. Събрал отново кураж на Свети Валентин, но членове на семейството му го разубедили.