Нещата стават сериозни: Клуни срещна майка си и Елизабета

О, о, о, един от най-големите плейбои в Холивуд май си намери майстора, както обичат да казват родните баби.

В началото на тази седмица Джордж Клуни изведе двете си най-любими жени заедно – майка си, Нина, и знойната италианка Елизабета Каналис.

Тримата отидоха заедно на премиерата нановия филм на Клуни, Up In The Air, в Лос Анджелис, при това облечени не в една гама, а в един цвят – целите в черно.

Според нас това беше истинска демонстрация на задълбочилите се отношения на актьора с телевизионната водеща Каналис, тъй като рядко се случва някоя негова връзка да стигне до знаменателната среща.

48-годишният Джордж и приятелката му разчупиха каноните на червения килим - той беше с брада, а тя с доста семпъл сет от топ и панталон.

Това може би се дължи на факта, че по-рано през същия ден двойката напусна курортно градче в Мексико, където беше на кратка морска почивка.

Придружаваха ги добрите приятели на Клуни Синди Крауфорд и съпругът й, Ранди Гербър.

Те се появиха и в Ел Ей, въпреки че Джордж не изглеждаше като да се нуждае от помощ при срещата между Нина и Елизабета.

Те двете пък изобщо не показаха емоции при общата си поява пред медиите, по-скоро демонстрираха добро настроение и широки усмивки.

А дали романът между Клуни и 31-а годишната Каналис ще се превърне в подобие на фермата за деца на Брад и Анджи, не знаем, но ще следим отблизо.