Невероятно! Ето коя е майката на Керана

31 март 2023 | 14:40
14261
1
Снимки: Instagram
1

Керана, чиято звезда изгря в "Гласът на България", успя силно да изненада иначе винаги подготвения за интервютата си Мариян Станков-Мон Дьо.

Преди дни певицата, която в момента сее същински фурор от сцената на сезон 11 на музикалното шоу за имитации "Като две капки вода", бе гост на журналиста в рубриката му в предаването "Събуди се" по Нова тв. 

 

30-годишната изпълнителка, известна още и с групата си "Керана и космонавтите", дълбоко заинтригува водещият с отговора си, който тя даде на въпроса му: "Кой според теб заслужава да стои на стената на славата в България тези дни?". 

 

"Майка ми! Не знам дали си спомняте една ситуация, когато едно момиче го удари гръм и беше спасено от една жена. Тази жена е майка м", отбеляза с гордост Керана, припомняйки случая от миналото лято в Приморско. 

Тогава поразената от мълния бе на 18 години, а от хотел наблизо се отзовава жена, която, преди да се обади на 112, ѝ прави сърдечен масаж, с което спасява живота ѝ."Така ли? Това е майка ти?", възкликна смаяният от отговора на събеседничката си Мон Дьо.

"Да, това е майка ми", потвърди с усмивка на уста талантливата Керана, чието истинско име е Юлия Йорданова. 

 

Четете още: Не издържа и се оплака на феновете: Райна започна ново начинание (снимки)
Още по темата

Коментари

1
  31 март 2023 | 22:33 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5100 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени