Невероятно, но факт! 20 процента от децата не са от официалния си баща

Близо 20% от децата не са от официалния си баща – това показва изследване, проведено в Германия и валидно за почти цяла Европа. Немските учени са установили, че в голям процент от случаите жените успяват да скрият истината от своите половинки, които живеят в заблуда.

Любопитното е, че статистиката е усреднена и не е само за територията на Германия, а за голяма част от Европа, където са правени подобни проучванията, пише dnesplus.


В допитването дамите обяснили, че са имали интимни желания към определен тип мъже, които са реализирали по време почивка или кратка забежка с приятелки. И то под влиянието на... забранени субстанции или алкохол!

И тъй като на Стария континент няма практика при съмнение да се прави ДНК тест, както е в САЩ, се оказва твърде лесно лъжата да остане скрита завинаги.

Лидер по укриване на истината за бащите, е Швеция, следвана от Естония и Франция. Челната петица се оформя от източната част на Германия и Латвия. В България бащите могат да са по-спокойни – ние не попадаме в Топ 15 на тази класация! Засега...