Автор
Woman.bg

Незаменимият помощник за активно лято – новата колекция от смарт часовници Huawei Watch 3 от А1

Смарт часовниците бързо изминаха пътя от причудлива новост към полезен аксесоар, без който много хора не могат да си представят ежедневието си. Ако все още се колебаете дали да инвестирате в такова устройство, то техните функции за спорт и грижа за здравето може да се окажат нещото, което ще ви убеди окончателно.

С всяко следващо поколение те се подобряват и новата колекция смарт часовници Huawei Watch 3 е нагледен пример за това. Измина около седмица, откакто започнаха да се предлагат в магазините на А1 и онлайн на A1.bg. За това време те привлякоха вниманието на любителите на активния начин на живот с редица свои възможности. Ето кои са те:

Измерване на нивата на стрес:

Да бъдем активни в ежедневието си се превръща в начин на живот на много от нас. Именно движението е в основата на това да преборим стреса. Дали ще изберем екстремен спорт като планинско катерене например, домашни тренировки, или просто ще предпочетем придвижването пеша в града, новата серия смарт часовници на Huawei са нашият незаменим спътник в тези начинания. Те следят 24/7 нашите движения и измерват нивата на стрес, отчитайки фактори като пулс, телесна температура и физическа активност.

Индикиране на инциденти:

Важна функция е и отчитането на „инцидент“. Когато тя е активна, часовникът ни може да изпрати SMS до подаден от нас контакт в случай че паднем и пострадаме – той отчита промяната в движението. Тази функция е полезна не само в случаите, когато часовникът се ползва от любителите на планинско катерене например, но и от възрастните хора.

Разнообразие от тренировки:

В своето меню Huawei Watch 3 разполага с над сто тренировъчни режима, мониторинг на сърдечната честота, на нивото на кислород в кръвта, както и брояч на изгорени калории. Тренировките са разпределени по вид спорт и за всяка една часовникът дава препоръки и цели, които са индивидуални спрямо данните на всеки, които предварително задава – тегло, години, ръст, активност.

Батерия, която издържа дълго

Освен с безспорните си полезни функции, Huawei Watch 3 серията се отличава със своята забележителна батерия. Ако бъде включена в режим Ultra Battery Mode, при базовия модел тя може да издържи до 14 дни. При активна употреба с използване на eSIM карта лабораторните тестове на производителя показват, че тя издържа около 3 дни. Huawei Watch 3 Pro притежава всичко, което има и основната версия, плюс още много. Батерията му издържа цели 21 дни, ако бъде включен режим Ultra-Long Battery Life Mode или около 5 дни нормално използване в Smart Mode.

Клиентите на А1 могат да избират между елегантна кожена кафява каишка и титаниева, като в кутията на версията с титаниева каишка ще намерят и допълнителна силиконова. Huawei Watch 3 Pro e със сапфирено стъкло и титаниев корпус, което го отличава от Watch 3. И двата модела поддържат 4G/LTE след инсталиране на еSIM карта.

Не е лукс, а практичност

Двата нови модела – Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro, вече са налични онлайн на А1.bg и в магазините на телекома. Цените на Huawei Watch 3 започват от 18,99 лева при покупка на изплащане с тарифен план Unlimited Ultra. Със същия тарифен план Huawei Watch 3 Pro с кожена каишка ще струва 19,99 лева. При избор на титаниева верижка цената се оскъпява и достига до 29,99 лева на месец.

Независимо от избора на каишка или верижка, закупилите Huawei Watch 3 Pro могат да го получат в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 4i. Желаещите да го закупят обаче трябва да побързат, защото предложението е в сила до 25 юли или до изчерпване на количествата.

(в материала има продуктово позициониране)