Автор
Ева Лъчезарова

Никол и Луис се разделиха официално

Никол Шерцингер и световният шампион във Формула 1 Луис Хамилтън сложиха край на връзката си, която продължи по-малко от две години.

Двамата потвърдиха слуховете, които витаят от известно време в медийното пространство. Като причина те изтъкват това, че трудно се поддържа връзка от разстояние, а и смятали да се отдадат напълно на кариерите си.

Луис е на 25 г., а Никол на 31. Двамата се запознаха на европейските награди на MTV през 2007 г. Никол беше до Луис, когато през 2008 г. той беше коронясан за световен шампион в Бразилия. Въпреки това през 2009 г. двамата почти не се виждали, тъй като имали прекалено много ангажименти.

В момента Хамилтън живее в Швейцария, а Никол в Лос Анджелис. Певицата прекара голяма част от 2009 г. с момичетата от Pussycat Dolls, с които беше на световно турне, докато Луис се състезаваше. Миналият месец, когато пилотът отпразнува рождения си ден, любимата му беше на хиляди километри - в Лос Анджелис, където работи над соловия си албум.

Дискът трябваше да излезе още през 2007-ма година, но се отложи, тъй като някои от песните попаднаха в последния албум на групата й - Doll Domination.